2777
2789

من تا همین چند وقت پیش خیلی افسردگی داشتم و حس میکنم برای بچم مادر خوبی نبودم. چون خوب غذا نمبخورد میزاشتمش جلو تلویزیون. خیلی ناراحتم. الان دارم سعی میکنم مادر صبورتری باشم. سعی میکنم یکاری کنم بهش خوش بگذره. هرچند امروز تو دسشویی یه بار سرش داد زدم چون به پی پی هاش دست میزد و میخواست بشینه و جورابا و لباسامونو خیس کرد ولی بقیه روز فقط لبخند زدم بازی کردیم آخر شبم رفتیم مهمونی. امروز وقتی بیخودی گریه میکرد محلش ندادم و اومدم تو آشپزخونه. بعد وقتی دید دور و برش نیستم خودش اومد سراغم منم هربار دیدم خودش اومده سراغم بغلش کردم بوسش کردم. خلاصه تلاشمو کردم. حالا اگه عمری باشه فردا بیشتر تلاش میکنم. نمیدونم فردا چه بازیایی کنم. چیکار کنم بچم عاشق زندگی کردن بشه؟ 

عزیزم چه قشنگ منم بچم ۸ ماهشه روزایی که زیاد باهاش بازی نمیکنم یا همش خودش با عروسکاش مشغوله عذاب وجدان میگیرم

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین عزیزم 

اینکه با اینکه حس افسردگی داشتی تمام تلاشتو کردی تا مادر به اندازه ی کافی خوبی باشی قوی بودنت رو نشون میده

لازم نیست کار خارق العاده ای بکنی. همین که توجه داشته باشی و همین کارایی که گفتی رو بکنی کافیه

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
منم اتفاقا چندروزه همچین تصمیمی گرفتم ولی امشب موفع خواب انقداذیت کزد زدم توگوشش الهی دستم بشکنه تا ...

مگه کافری دخترررر نزن گناهه هرچقدم اذیت بشی طفلیو نباید بزنی وقتی عصبی میشی پاشو برو یه لیوان آب خنک بخور چنتا نفس عمیق بکش

خدایا شکرت♥️

تو مامان خوبی هستی چون میخوای تلاشتو بکنی 🙂

فقط یادت باشه مامان خوب بودن به معنی داد نزدن و دعوا نکردن نیست . یکم مطالعه کن و دانشتو درباره راه های تربیتی بالا ببر اینجوری اگر یه روز دعواش هم کردی کم نمیاریکه بکی وای مامان بدیم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیزم چقدر خوشحال شدم برات بچه ها با کوچکترین و ساده ترین بازی سرگرم میشن و کلی خوشحال روزی چهل دقیقه هم وقت مفید بزاری برای بازی باهاش کافیه خودش شارژ میشه دیگه بیحوصلگی نمیکنه و اینکه خیلی بهش سخت نگیر اگر خونه رو بهم میریزه یا کثیف کاری میکنه مدام بچه رو بهش بکن نکن بگی اذیت میشه

😭😭خودمم ناراحتم برم بیدارش کنم بغلش کنم لز دلس در بیارم

نه نکن حالاکه گذشته بدخوابم میشه میشه مامانا اکه تجربه الرزی دارین تاپیکم بیاین خیلی ناراحتم بخدا

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
منم اتفاقا چندروزه همچین تصمیمی گرفتم ولی امشب موفع خواب انقداذیت کزد زدم توگوشش الهی دستم بشکنه تا ...

اره خیلی سخته ادم به خودش مسلط بشه. انشالله هممون بتونیم