2777
2789
عنوان

امروز سعی کردم مادر با حوصله ای باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کافری دخترررر نزن گناهه هرچقدم اذیت بشی طفلیو نباید بزنی وقتی عصبی میشی پاشو برو یه لیوان آب خنک ...

قضاوتش نکن. خودشم ناراحته دیگه. خوبیش اینه که بچه ها به ادم کلی فرصت جبران میدن. ذاتا موجودات مهربونی ان

مگه جلو تلویزیون گذاشتن بده؟! 😐

من پسرمو خیلی گذاشتم جلو تلویزیون. قبل از دو سال ممنوعه. بچم دیگه داشت یه سری نشونه های عجیب غریب از خودش نشون میداد. اصلا تقلید نمیکرد و... خلاصه بردم دکتر و کار درمانی و گفتار درمانی و... معلوم شد دیجیتال بیبی شده و بهش میگن ess. خلاصه کم مونده بود یگن اوتیسم داره. الان ده روزه تلویزیون گوشی موبایل و... رو کامل حذف کردم از این رو به اون رو شده. حتی تو بچه های عادی هم هرچی اسکرین رو ازشگن بیشتر بگیری حال روحی و بدخلقی و بدخوابیشون بهتر میشه. حالا این اسکرین میتونه تلویزیون تبلت لبتاپ و موبایل باشه

میدونی امشب کاملا اتفاقی با پسرم چ بازی رو کردیم ک خییییلیییی بهش خوش گذشت؟😍 پسرم سه سالشه

ی جامدادی داره پارچه ای و زیپیه،ببره 

یهویی اونو تو دستم کردم مثل عروسک،من جای ببر حرف میزدم و باهم شعر میخوندیم یا مثلا کارای خوبو بدو بهش گوشزد میکردم،ی طوری بهش خوش گذشت ک آقای بَربیو آورد کنارش خوابوند آخرش 😍

تصمیم گرفتم چندتا از این عروسکا ک میشه تو دستت کنی و بگردونی بگیرم واسش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چه خوبه وجدان آدم راحت باشه مخصوصا از سوی بچه

یه ادم مسنی میگفت اگه به بچه به چشم مهمون نگاه کنی هیچوقت اذیتش نمیکنی. یه مدت مهمون ما هستن بعدش میرن پی زندگیشون

میدونی امشب کاملا اتفاقی با پسرم چ بازی رو کردیم ک خییییلیییی بهش خوش گذشت؟😍 پسرم سه سالشه ی جامدا ...

چه ایده خوبی. منم دلم میخواد اینکارا کنم. شاید خوشش بیاد. من امروز یکم گندم داشتیم یه سفره پهن کردم دادم گندما رو باهاشون بازی کرد. میریخت تو ظرف از تو ظرف میریخت بیرون و... 

من پسرمو خیلی گذاشتم جلو تلویزیون. قبل از دو سال ممنوعه. بچم دیگه داشت یه سری نشونه های عجیب غریب از ...

کلا دیدن زیاد کارتونم باعث میشه ک بچه از نظر ذهنی فعالیتی نکنه،بازی کردن یاد نگیره،تک بعدی هم میشه 

خیلی بده من اصلا دوست ندارم بچم ی جا بشینه 

کارتون در حد عادی میبینه ولی گوشی اصلا نمیدم بهش،،روزی چندساعتم نقاشی و بازی رو خودم باهاش دارم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چه ایده خوبی. منم دلم میخواد اینکارا کنم. شاید خوشش بیاد. من امروز یکم گندم داشتیم یه سفره پهن کردم ...

آره همین کارای ساده واسه بچه ها خیلی لذت بخش میشه 

فک نکن حتما باید ی کار خیلی خاص انجام بدی 

حتی وقتی شعرم یادشون میدی کلی بهشون خوش میگذره

چشم🥲فقط دلم سوخت واسه بچش اهوم 

من هروقت پسرمو دعوا میکنم از خودم بدم میاد. بعدش فکر میکنم بچم چقدر بی پناهه بعد بیشتر از خودم بدم میاد که دعواش کردم و نامهربونی کردم. ولی خب عذاب وجدان چه دردی رو دوا میکنه. 

کلا دیدن زیاد کارتونم باعث میشه ک بچه از نظر ذهنی فعالیتی نکنه،بازی کردن یاد نگیره،تک بعدی هم میشه&n ...

بله ذهن بچه آمادگی دنیای دیجیتال رو نداره واقعا. منم خیلی ناراحام که بهترین روزامونو خراب کردم با تلویزیون

من پسرمو خیلی گذاشتم جلو تلویزیون. قبل از دو سال ممنوعه. بچم دیگه داشت یه سری نشونه های عجیب غریب از ...

پسر من سه سال و ۵ ماهشه، چشم وا می‌کنه لپ‌تاپ و گوشی میخاد کارتون ببینه،نباشه کلافه میشه،البته لابلای بازیگوشی هم می‌کنه 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏