2777
2789
عنوان

امروز سعی کردم مادر با حوصله ای باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 35 پست
پسر من سه سال و ۵ ماهشه، چشم وا می‌کنه لپ‌تاپ و گوشی میخاد کارتون ببینه،نباشه کلافه میشه،البته لابلا ...

پسر منم دو سه روز بهونه گیری کرد ولی بردمش بیرون و خانه بازی و... بعد با یه روان شناس کودک حرف زدم گفت باید بازیای حسی زیاد بکنه. مثلا شن بازی آب بازی گل بازی و اینجور چیزا. و واقعا هم جواب داد. الن اصلا بهونه تلویزیون رو نمیگیره. شما هم دو سه روز سرگرمش کن از سرش میفته. گوشی اینا نباید ببینه دستت وگرنه میخواد. من گوشیم رو قایم کردم ازش. 

من هروقت پسرمو دعوا میکنم از خودم بدم میاد. بعدش فکر میکنم بچم چقدر بی پناهه بعد بیشتر از خودم بدم م ...

همه مامانا همینن عزیزم، هیشکی دوس نداره جگر گوشه شو ناراحت کنه ولی ما هم انسانیم و طبیعیه گاهی از کوره در بریم، مهم اینه که قلبا نمیخای اینجور باشی و تلاش میکنی واسه بهتر شدنت، منم مثه شما یه دوره خیلی اذیت میشدم، بعد تصمیم گرفتم تو تقویم روزایی که مامان خوبی بودم رو تیک بزنم، همینطور روزایی که خوب نبودم و رضایت بخش نبود ضربدر، بعد آخر ماه میشمردم، و ماه بعد سعی میکردم ضربدر ها کمتر شن

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم دو سه روز بهونه گیری کرد ولی بردمش بیرون و خانه بازی و... بعد با یه روان شناس کودک حرف زدم گ ...

چقد سخته اینجوری ، باید تمام وقت در اختیارش باشی ، اصلا نمیشه به کارات برسی، بهرحال فقط بچه داری که نیست  , کار خونه 

چقد سخته اینجوری ، باید تمام وقت در اختیارش باشی ، اصلا نمیشه به کارات برسی، بهرحال فقط بچه داری که ...

راهش اینه دیگه. من کارای خونه رو هم با پسرم انجام میدم. مثلا چهارپایه میزارم با هم ظرف میشوریم. یا موقع غذا پختن یه بسته نمک خریدم توش رنگ خوراکی ریختم میریزم تو تشت میگم شن بازی کن خلاصه اینکه قلق کار دستتون میاد.

راهش اینه دیگه. من کارای خونه رو هم با پسرم انجام میدم. مثلا چهارپایه میزارم با هم ظرف میشوریم. یا م ...

آخی عزیزم آفرین بهت ، پسر منم عاشق اینه تو همه کار کمکم کنه، من معمولا اجازه نمیدم ولی یه بار اجازه میدم انقد ذوق میکنه، البته یکمم بی جنبه ست آخرش تا گندشو در نیاره ول کن نیست 😁 

شن جادویی هم دارن ، حالا نمیدونم بچه ات چن وقتشه، من گرفتم هنوز دستش ندادم ، می‌دونم یه جا بند نمیشه تو کل خونه پخش میکنه،