2777
2789

گردش حساب مناسب

ارائه مدرک شغلی

استعلام بانکی از نظر قسط عقب افتاده و.. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابت باید کار کنه امتیازت بالا باشه قبلا هم چک برگشتی یا وامی که قسطش عقب باشه

من حسابم توش ۵۰ ت هست

قبلا سابقه گرفتن چک و وامم نداشتم

ولی شغل ندارم

به نظرت به من میدن ؟

🏃🏻‍♀️

شغل نداشته باشیم نمیشه ؟

راستش رو بخوای همه چی دست خودشونه. اگه بانکی اشنا داری اصلا نمیخواد... خودشون فرمالیته یه چیزی ثبت میکنن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
من حسابم توش ۵۰ ت هست قبلا سابقه گرفتن چک و وامم نداشتم ولی شغل ندارم به نظرت به من میدن ؟

ممکنه بدن به من دادن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

راستش رو بخوای همه چی دست خودشونه. اگه بانکی اشنا داری اصلا نمیخواد... خودشون فرمالیته یه چیزی ثبت م ...

اره اشنا که باشه عالیه 

ولی ندارم متاسفانه

🏃🏻‍♀️

اره اشنا که باشه عالیه  ولی ندارم متاسفانه

الهی که امام زمان کارتو راه بندازه. 

چه خوب پارتی داشتی یا معمولی بودی ؟ کدوم بانک داد بهت ؟

گردش حسابم خوب بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖