2777
2789

موخره هاتونو چطوری از بین میبرین؟نمیخوام موهامو کوتاه کنم تا حالا از دستگاه موخره گیری استفاده کردین؟بعدش موخوره هاتون بیشتر نشده!؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
ن با دستگاه خوب نیست بگو دستی انجام بدن برات

دستی اخه از اندازه موهام خیلییی کم میشه

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا برای من کم نشد فقط یکی دوسانت شاید

مرسی عزیزم 

تا حالا با دستگاه انجام دادین؟؟

من هر سال دستی انجام میدم

مرسی از فکر خوبت عزیزم الان رفتم فیلم های موخره گیریو نگا کردم خودم انجام دادم موهام خیلیییی قشنگ شدن الان روغن تراپی کردم که ابرسانی بشه✨🥰ممنونم