2777
2789
عنوان

من چرا خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتههعه دیگ اگ می خواست می اومد 🥲

ادمی بوده ک شعور رابطه رو نداشته اگ نمیخاستم ۹ماه نبود...من میگم ت ادمی هسی ک خاستارت هستن ولی همین موضوعم چیز خوبی نیس چون هرکس ک تورو بخاد ادم خوبی نیس هر خاستگاری خوب نیس برا ازدواج و زندگی مشترک وگرنه بعد هیچ ازدواجی خیانت و طلاق و نفرت نبود هیچوقت 

مهم اینع ک چ سنتی چ مدرن زمانی ازدواج کنی ک هم ت هم طرفت ب شعور و پختگی و امادگی ازدواج و رابطع رسیدع باشین و اون ازدواج خوشبختی خواهد اورد 

اولا که کی گفته همه اون پونزده ساله ی شوهر کرده خوشبختن؟؟ دوما شما اصلا متوجه شدی من چی گفتم یا همین ...

مثال زدم جونم 

بعدشم من نظرخودمو گفتم که خدا عدالتش و بین بنده هاش خوب رعایت نکرده  که اگر کرده بود یکو غرق خوشبختی نمیکرد یکیم غرق بدبختی هرپدرومادری آرزوی خوشبختی دختراشو دارع  منظورم تونبودی ک چیزی گفته باشی که من مخالفت کنم 

لایک نکنید                      
چرامن ۲۷سالمه سراغ من نمیان بخدا ازبس به من گفتن ترشیده دلم خونه خسته شدم چرا خدا به من نگاه نمیکنه؟ ...

این اشتباه از توهه که میزاری بی ارزش کنن و دوره برت مثل بادمجون و.... کالا بهت بگن ترشیده تاسف برای این طرز فکرتون

عادیه من چند سال بزرگترم ازت هنوز ندارم  فعلا برو درس بخون تا ببینیم چی میشه😂

والا من ۲۵ سالمه هنوز ی خواستگارم نداشتم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

منم وقتی ۱۸ سالم بود دوستام داشتن نامزد میکردن 

ولی من خواستگار نداشتم 

الانم شده ۲۵ سالم اونا ازدواج کردن و بچه دار شدن و من هنوزم خواستگار ندارم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
به وقتش میاد عجله نکن برات زوده تو جامعه باش هر مهمونی دعوت شدی برو سرکار برو باشگاه برو با همسا ...

وا ۲۷ سال براش زوده؟؟؟

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

من دخترای ۲۲ ساله میشناسم بچه دارن 

کجا براش زوده

ازدواج چیه مگ😐 ازدواج انتخابه اجبار و تکلیف نیس ک  اونم با این اوضاع کشور و شرایط اخلاقی جوو ...

ی دختر ۴۸ ساله میتونه بچه دار شه؟؟؟؟

حس بد نداری مجردی؟ 

چقدر افکار پوسیده میبینم اه اه چند نفر از اقوام 40 سالگی ازدواج کردن اما مطمن بودن ا خودشون و مرده که بالغ شدن 

دختر باید از اینکه استقلال مالی نداشته باشه و فقد به فکر ازدواج باشه حس بد داشته باشه 

ی دختر ۴۸ ساله میتونه بچه دار شه؟؟؟؟

اره میتونه بچه داشتن چیزیه ک ب خیلی موارد بستگی داره خیلی وقتا طرف ۲۰ساله ازدواج میکنه ۱۸ سال بچه دار نمیتونه بشه بعد طرف تو ۳۰ سالگی ازدواج میکنه بعد یه سال بچشو میاره خیلیا ازدواج میکنن بدون اینکه قصد بچه دار شدن داشته باشن.‌.خیلیا بچه نمیارن خودشون بچه ب سرپرستی میگیرن 

ازدواج تنها واسه اینکه سنت داره میره بالا هولکی شی ازدواج کنی بچه بیاری درست نیس فردا بچه رو ممکنه تو زندگی نامناسب بیاری ک روزی همون بچه بت بگه چرا منو دنیا اوردی مگ هر بچه ای دنیا میاد تو شرایط خوب بزرگ میشه؟مگ خوشبخت میشه؟بچه اوردن و ازدواج کردن تکلیف نیس باید اینو بفهمیم و کسی ک بچه دار نمیشه یا نشده ازدواج کنه ن باید خجالت بکشه ن باید بقیه قضاوت کنن یا ازش چراشو بپرسن..هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه..خدا صلاح و سرنوشت بنده هاشم بهتر از ما میدونه 

بچه داشتن هم مثل ازدواج یه انتخابه مطمعنن