2777
2789
عنوان

من چرا خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 91 پست
پس این همه دخترااز۱۵سالگی ازدواج میکنن خداچجوری خوشبختشون میکنه ؟ ولی من دوربرم پره دخترای نازوزررنگ ...

اولا که کی گفته همه اون پونزده ساله ی شوهر کرده خوشبختن؟؟ دوما شما اصلا متوجه شدی من چی گفتم یا همینجوری فقط ریپلایی کردی؟؟ من گفتن خدا عدالتو بین بنده هاش رعایت کرده یا گفتم فرق نمیذاره؟؟ نخیر، من گفتم نمیشه از خدا زور شد، یعنی وقتی خدا توی سرنوشت یک نفر ازدواج رو قرار نداده نمیشه کاریش کرد حالا اگه هزار تا خواستگارم بیاد واسش بختش باز نمیشه. هرچند ادما از ایندشون خبر ندارن. ایشونم سنش جوری نیست که بگیم دیگه کامل مجرد مونده، هنوز زمان زیادی داره واسه ازدواج ،شاید کلا قراره یک خواستگار واسش بیاد همون یک خواستگارم شوهرش بشه. ما که نمیدونیم.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=277391203]پروفت😂[/QUOT@mahshid_jafari آیدی تلم بیاید بفرستم 

استارتر لطفا پروکس*ی تلگرامتو بفرس پروکس*ی تلگرامم پاک شده خیلی نیاز دارم بهش بفرس تا برات دعا کنم خاستگار گیرت بیا😁 مرسیییییی😘😘😘

🧚‍♀️🤍...Love for yourself

ازدواج چیه مگ😐

ازدواج انتخابه اجبار و تکلیف نیس ک 

اونم با این اوضاع کشور و شرایط اخلاقی جوونای الان و این تعهدای سطحی 

هرچیز زمان خودش اتفاق میوفته ربطی ب سنم نداره چ ۱۸ چ۴۸ساله 

درضمن ازدواج ربطی ب چهره و فلان و این حرفام نداره چون ازدواجی ک معیارش چهره هس تهش مشخصه‌‌‌...

خاستگار چیه اینکه یکی مامانشو برداره بیاد با مامان بابای شما حرف بزنه؟؟

بیخیال بابا 

درضمن شما خودت تاپیک داشتی و از عشقت گفتی...خو اون چ کوفتی محسوب میشه؟یه پسر ک دوستت داشته دیگ و حالا ول ورده رفته

اکثر کسایی ک ازدواج کردن پشیمونن چون مهم ازدواج نیس شعور موندن تو یه رابطه برای طولانی مدته ک هر خاستگار یا هر پسر و دختری نداره بنظرم بیشتر مطالعه و فکر کنین درین باره

استارتر لطفا پروکس*ی تلگرامتو بفرس پروکس*ی تلگرامم پاک شده خیلی نیاز دارم بهش بفرس تا برات دعا کنم خ ...

https://t.me/proxy?server=Actor.wwwFilmnameh.Com.shaparak.day&port=443&secret=7jK5IN_7UWQwKOL2uHjU6sF1cGxvYWRib3kuY29t

حس بد نداری مجردی؟ 

فکر نمیکنی سوالت یجوریه؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ