2777
2789
عنوان

من چرا خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 91 پست
چون سنت کمه الان پسرا دخترای بالای ۲۸ سال رو میرن هواستگاربشون

چرامن ۲۷سالمه سراغ من نمیان بخدا ازبس به من گفتن ترشیده دلم خونه خسته شدم چرا خدا به من نگاه نمیکنه؟یه روزخوش ندارم نون خوراضافیم توخونمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همون دلیل که الان من ۳۱ سالمه ومجردم.مگه میشه از خدا زور شد؟؟ توهم انقدر هول نباش هنوز وقت داری س ...

پس این همه دخترااز۱۵سالگی ازدواج میکنن خداچجوری خوشبختشون میکنه ؟ ولی من دوربرم پره دخترای نازوزررنگ ولی بختشون بازنشده منکه عدالت توکارخدانمیبینم   قبول ما به خدازور نمیگیم خداهم بین بنده هاش فرق نزاره اخه اینکارشم زوره 

لایک نکنید                      
چرامن ۲۷سالمه سراغ من نمیان بخدا ازبس به من گفتن ترشیده دلم خونه خسته شدم چرا خدا به من نگاه نمیکنه؟ ...

به وقتش میاد عجله نکن برات زوده

تو جامعه باش هر مهمونی دعوت شدی برو

سرکار برو

باشگاه برو

با همسایه ها سلام علیک گرم بکن

تو خونه بند نشو در کل

برا دور اطراف دوست همکارای مامان بابات کیک دسر درست کن ببرن  قبلشم تست کن ها عالی نباشه اصلا مده