2777
2789

جواب نده که شارژت می پره اصلا گیریم برداشتی اسپانیایی بلدی 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

چالش ناشناس دلارام خوشبو،حرف دلتو بزن : https://harfeto.timefriend.net/16777485467739🙈😍🩸حرف دلتو به صورت ناشناس برای🚫دل ارام‌خوش بو🚫 بنویسید🙈🩸😍

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد در صد کلاهبرداریه  مگه اینکه منتظر تماس یکی خارج از کشور باشی  مثلا خواهر من امریکاس ...

نه جواب ندادم اما تازگی یهویی روگوشیم یهپ عکس میکروفون میاد مث اینکه دارم صدا ضبط میکنما

برو تو مجوز های گوشیت ببین کدوم داره ای میکروفن استفاده می کنه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
برو تو مجوز های گوشیت ببین کدوم داره ای میکروفن استفاده می کنه 

ی هفته اس گوشیمو خریدم 

ایفونه 

گاهی اوقات از اعلانات بالای صفحه میبینم ک چند تا برنامه بازه میکروفون و کمرا نوشته یبارم دستم بود دیدم مث اینکه ضبط صدا بزنی یهو ی علامت اومد زو صفحه