2777
2789

تقریبا درونگرا و کم حرفم اما بچه ها رو دوست دارم میخندونمشون تا الان اگه به کسی چیزی یاد دادم نمراتش تقریبا خوب بوده دلسوز و مهربونم اما اعتماد به نفسم یکم کمه

شما همچین شخصیتی میپسندید برای اموزگار بچه هاتون شدن؟

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏

نه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ سال درس خوندم کلا دو سه تا معلم خوب دیدم، به نظرم برای جذب معلم، خیلی بیشتر باید سخت‌گیری بشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

۵۰ ۵۰ هستی . روی اعتماد به نفست کار کن تا بتونی به شاگردات هم یاد بدی . کم حرفی رو درست کن ولی نه ای ...

نه اینکه بگم کلا کم حرفم اما جمعی که حرفی تو بحث بتونم بزنم حرف میزنم اما اگر بحث مورد پسندم نباشه ساکتم 

فدا 😍 شاغل نیستم  ، کلی گفتم شخصیتمون مث همه. البته قبلا ی دوره ی کوتاه تو آموزشگاه، کامپیوتر ...

خیلی هم عالی منم عاشق کامپیوترم حدود ۱۵ سال تایپیست بودم برنامه نویسی هم خیلی دوست دارم دو ترم ای تی خوندم فوق لیسانس الهیات دارم از هر دری یه ناخنک زدم😁

نه اینکه بگم کلا کم حرفم اما جمعی که حرفی تو بحث بتونم بزنم حرف میزنم اما اگر بحث مورد پسندم نباشه س ...

خب اینکه همه همینن . ولی برای آموزگار خوب شدن و خوب بودن باید از خودت توان بزاری . باید کاری کنی که اگر ۱۰ سال گذشت شاگردات کارات . رفتارت و آموزش هایی که بهشون دادی یادشون بمونه . ببین برا اینایی که گفتم ببین چکار باید بکنی

خب اینکه همه همینن . ولی برای آموزگار خوب شدن و خوب بودن باید از خودت توان بزاری . باید کاری کنی که ...

چه راهنماییهای خوبی ممنونم دوست عزیز