2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این شوهر روی اعصاب،خیلی ازش بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 36 پست
دیگه واقعا خسته ام ازش،بعد میاد جلو بچه ها میگه مامانتون منو دوست نداره ،خوب د لامصب خودت ببین کارها ...

می دونی دیده با داد و بیداد کردن کارش را افتاده عادت کرده بگو پول که قرض کردی رو می دی ک..و..ن که نمیدی

دیگه واقعا خسته ام ازش،بعد میاد جلو بچه ها میگه مامانتون منو دوست نداره ،خوب د لامصب خودت ببین کارها ...

بخند عزیزم دنیا تا بوده همین بوده یک نفر تو ازدواج برنده هست یک نفرم مدام سواری میده اگه برای هر چیزی جوش بزنی سکته می کنی قوی باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سکته که جای خود داره میدونم ام اس میگیرم از دست این بشر

ان شالله از این به بعد تو مشکلات مردونه خانوادتون و خودتو نمی نداری جلو.برو بیرون امروز هوا عالی هست یکمی صبور تر باش جمعه خونه بود برو کارت به کارت کن برای پدرت.

مرسی بابت حرفت سعی میکنم قوی باشم

به قول خودت اینم میگذره،باید صبوری کنم

بزنم به رگ بیخیالی،فقط باید محکم و مقتدر باشم و با داد و بیداد هاش اعصاب خودم رو خورد نکنم،سفت باشم،و قوی

ان شالله از این به بعد تو مشکلات مردونه خانوادتون و خودتو نمی نداری جلو.برو بیرون امروز هوا عالی هست ...

اینم اگه قضیه رفتن از خونه مادرشوهر نبود ،محال بود ازشون پول بگیرم

ولی دیگه هیچ قدمی برنمیدارم براش و برام هم دیگه مهم نیست داره یا نداره