2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این شوهر روی اعصاب،خیلی ازش بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 36 پست
وای چقدر ریلکس.الکی بگو بابام زنگ زده گفته کم پولم چقدرشو می تونید بدین قطره ی بگیر از  اما تصف ...

ببین اینقدر مزخرف و بد اخلاق و پر توقع که خدا میدونه،همینجوری هیچی نمیگم با اینا چپه،چه برسه اینکه بگم بابام اسم پول آورده

ببین چند سال مال ماشین نداشتیم سویچ زاپاس ماشین بابام دستمون بود،بعد هی این میگفت ماشین میخرم ،این خوبه،یا اون و فلان و بیسار یکی دو سال هی میگفت

بعد یه بار ما رفتیم شمال اونجا ۳۰۰ متر زمین بود متری ۱۵۰۰،میگفت بخریم؟بابام گفت تو اول ماشینت رو بخر

ای وال این بهش برنخورد،نمیدونی چیکار کرد با من،قهر کرد ،اخم کرد،کلی در وری به من گفت که چرا بابات اینجوری گفته

هیچ وقت نمیبخشمش،هیچ وقت حلالش نمیکنم

امیدوارم خدا بدترین ها رو براش بیاره😭😭😭😭

من قبلاً خیلی سرم تو کار شوهرم بود فکر میکردم باید خودم جمع کنم زندگی رو من باید کاری کنم از وقتی گفتم فقط من یک زنم کارم بچه داری و خانه داری هست و بقیه رو به شونه خودش گذاشتم واقعا زندگی خوبی درست کردم.اصلا خودت بزن به خونسردی آخر پدرت به روش میاره.وقتی پیشنهاد میدی طلا بفروشم اون میگه به من چه دخترش داره.فقط زن باش همین مادیات بر عهده مردهاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش نزن اکثر مردا اینجوریه فکر میکنن خانواده دختر باید سپاسگزار باشن دخترشون گرفتن هر کاری هم بکنن و ...

خیلی این رو ساپورت کردیم هوا برش داشت،جنبه محبت نداشت،عقده ایی

بعد همین آدم میره خرج باباش و دامادمون د بچه هاش رو میده،و اونا ازش میکنن ،میاد سر من خالی میکنه

من قبلاً خیلی سرم تو کار شوهرم بود فکر میکردم باید خودم جمع کنم زندگی رو من باید کاری کنم از وقتی گف ...

نه اخه این پروعه،اگه نگم نمیده،منم نمیتونم بابام پول بازنشستگی داره،پس اندازش رو بذارم دست این ح ی و ن باشه،و اون بره برای بچه های خواهرش چیزی بخره،

و بابای من کلاج ترمز وانت کنه،کلی زحمت بکشه که این آقا بخوره

من نمیتونم،ببینم

اگه مالبابام نبود میگم به من چه 

ببین اینقدر مزخرف و بد اخلاق و پر توقع که خدا میدونه،همینجوری هیچی نمیگم با اینا چپه،چه برسه اینکه ب ...

خیلی لوسش کردی تنه خورد نکن برای حرف های الکی.می خواستی بگی وقتی خودتو آلوده مال بابام میکنی باید بدونی منت داره.بزار ناراحت بشه بلاخره این وسط یا تو باید ناراحت باشی یا شوهرت یا پدرت ..چه بهتر شو هرت  ناراحت باشه وقتی وظیفشو نمی دونه.تو کپی گذشته منی پاتو از کفش مردها بکش بیرون کم پول بود ست ماشین نداره....به شما که زنی ربط نداره بزار خودش راه حل پیدا کنه

نه اخه این پروعه،اگه نگم نمیده،منم نمیتونم بابام پول بازنشستگی داره،پس اندازش رو بذارم دست این ح ی و ...

نه من میگم از این به بعد از خانوادت یک سیخ نگیر براش.اما الان زنگ بزن بگو بابام ماشینش خراب شده چند می تونی بزنی به کارتش.فردا بگو بابام میخواد بره دکتر چند داری بدی..بعد بگو نزدیک عیده بابام کم پوله بده مبلغی رو..خرد خرد بگیر تا توصیه بشب

نه من میگم از این به بعد از خانوادت یک سیخ نگیر براش.اما الان زنگ بزن بگو بابام ماشینش خراب شده چند ...

بخدا همین کار رو کردم،گفتم برنج میخوان بگیرن گیرن،ماشینم خراب شده بد گیره

با منت ده زده،اول هفته گفتم،گفت آخر هفته میزنم ۱۵ تومن،گفتم ۲۰

حالا دیشب جونش دراومده ده زده،میگم ده تومن دیگه اش رو فردا بزن،هی جیغ میزنه،هوار هوار میکنه،نمیدونی چه کارهایی که نکرد با من،الانم صبح بهش گفتم،من منتظرم یا امروز یا حداکثر تا جمعه،چون گفتی فردا باید جایی بزنم نمیتونم جمعه میزنم

زنگ زده جیغ میزنه که میشه به من پیام ندی؟ گفتم خوب باشه پس زنگ بزنم؟ دوباره هوار هوار راه انداخته

حالا من از خودم ۳۰ تومن داشتم دادم،نصفش مونده

اونم ازش بگیرم میذارم پس انداز خودم

نه من میگم از این به بعد از خانوادت یک سیخ نگیر براش.اما الان زنگ بزن بگو بابام ماشینش خراب شده چند ...

یعنی بمیرم دیگه برای این یه قدم برنمیدارم،یعتی حتی اگه بیفته زندانم هیچکاری براش نمیکنم

دیدی یسری ها وقتی پیر میشن میگن حلال کن بد کردم،من محاله حلال کنم

واگذارش کردم بخدا،تا اون جواب کارهاش رو ازش بگیره

اینقدر منو عذاب داد

بخدا همین کار رو کردم،گفتم برنج میخوان بگیرن گیرن،ماشینم خراب شده بد گیره با منت ده زده،اول هفته گف ...

این روزها هم میگذره جوش نزن اما درس عبرت بگیر.باور کن من از سال ۹۱, از بابام قرض کرده نداده حالا میگه خودشو بابات ضرب زده خسته نباشه الان گاهی واقعا لنگ می مونیم اما خودمو جلو نمی ندازم می بینم خودش می تونسته مشکل حل کنه من خودمو نخود هر آشی میکردم

یعنی بمیرم دیگه برای این یه قدم برنمیدارم،یعتی حتی اگه بیفته زندانم هیچکاری براش نمیکنم دیدی یسری ه ...

این آدمای از شاخ فیل افتاده عمرا بیان دنبال حلالیت.تازه طرف مقابل رو گناه کار میدونن

بخدا همین کار رو کردم،گفتم برنج میخوان بگیرن گیرن،ماشینم خراب شده بد گیره با منت ده زده،اول هفته گف ...

وقتی داد و بیداد می‌کنه بهش بگو وقتی می گرفتی خوب شیرین برات پس دانش داد و هوار داره.این ماجرا بلاخره تموم میشه بکنی صبر کن

این آدمای از شاخ فیل افتاده عمرا بیان دنبال حلالیت.تازه طرف مقابل رو گناه کار میدونن

اره همیشه من گناهکارم و طلبکارم ازمبا خانواده به مشکل برمیخوره،اونا همش بهش میگن اینو بخر و اونو بخر ،اینم قاطی میکنه،میاد سر من قاطی میکنه

زهرش رو روی من میریزه،به اونا نمیتونه حرف بزنه میاد سر من هوار هوار میکنه

وقتی داد و بیداد می‌کنه بهش بگو وقتی می گرفتی خوب شیرین برات پس دانش داد و هوار داره.این ماجرا بلاخر ...

دیگه واقعا خسته ام ازش،بعد میاد جلو بچه ها میگه مامانتون منو دوست نداره ،خوب د لامصب خودت ببین کارهاتو،ببین رفتارهاتو

ببین بچه ام ۴سالشه،اینقدر داد میزنه میگه بابا بسه اینقدر داد نزن