2777
2789

فوق لیسانی روانشاسی دارم سی شهریور ۳۷ سالم میشه. دو تا بچه دارم یک دختر یک پسر خانم معلمم. 

گاها خانم های خیلی محترم با نظرات  بسیار خوب رو تو تاپیکا میبینم اما خیلی اوقات نظرات مفید نیس و طرف خودش هم میدونه صرفا خواسته یه کنایه ای بزنه به نظرتون چرا اینجا اینجوریه. 

کسایی که مدام تاپیک میزنید با اون نظرات بدتر به هم نمی ریزید؟؟؟؟ 

دقیقا به خاطر همینه که من از وقتی این کاربری رو گرفتم،تاپیک نزدم...

بنظرم یکی تعداد کمی از کاربران دنبال کمک کردنن،بقیه نیش و کنایه و...

و خب کمک کننده هم نیست اکثر مواقع

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گاهی انقد نظرات متفاوت و متضاده و هر کدوم هم پافشاری میکنن رو نظرسوت آدم دو راهی که چ عرض کنم سر ...

بله دقیقا من خودم یک بار برا درد دل نه برا گرفتن راه حل تاپیک زدم اینقد بهم حمله شد ک عصبی شدم 

بیشتر اینجا بچه سال هستن عزیزم مشکلات و اصلا اینجا نباید عنوان کنید چیزایه جزئی و نظرخواهی بهتره نه ...

به نظرتون اون دختر خانمای گل چرا فک میکنن در هر موردی میتونن نظر بدن و اینکه گاها دیدم به طرف حمله می کنند. 

به نظرتون اون دختر خانمای گل چرا فک میکنن در هر موردی میتونن نظر بدن و اینکه گاها دیدم به طرف حمله م ...

بعضیاشون گستاخ و بی ادبن و فکر میکنن با فحش دادن خیلی شاخن و احساس برتری دارن