2777
2789

کلا اخلاق هایی روی مخ داره،برای مردم خوبه و برای پدر و مادر و من گند اخلاق 

خیلی خیلی توقعی

نزدیک ۶۰ میلیون به بابام بدهکاره،از آبان قول داده بود ده تومن ده تومن میزنه ماهی

نزده که هیچ الانم هرچی بهش میگم انگار جونش داره در میاد

میدونم که داره،میره به این و اون قرض میده

ولی بدهی اش رو نمیده

کلافه ام کرده از دیشب بحث داریم،بهشم میگم جیغ میزنه،بهم میگم بهت که گفتم باشه

ولی باشه های دروغ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خیلی ازش بدم میاد انگار از همه عالم طلبکارها و من دشمنشم

اخلاق های شوهر منم اینجوری هست.منم پول قرض کردم از بابام براش نداد که نداد اما درس عبرتم شد دیگه پول نگرفتم از خانوادم.شوهر من هر چی میگم بهش باید هزار دلیل بیارم که راست میگم حق با منه انگار نه انگار زنشم

من فقط مالی وابسته ام اگه نبودم لحظه ایی تحمل نمیکردنش

دقیقا خیلی از خانوما همینطورن

اگه خانوما از نظر مالی مستقل بودن عمرا اگه میموندن پای این شوهرا(منظورم همه نیست فقط کسایی که عشق و علاقه ای به همسر ندارن)

اخلاق های شوهر منم اینجوری هست.منم پول قرض کردم از بابام براش نداد که نداد اما درس عبرتم شد دیگه پول ...

منم همینه

اینجا هم مجبور شدم پول بگیریم چون از خونه مادرشوهر می‌خواستیم بریم خونه خودمون پول کم داشتیم،اونم پور جور نمیکرد ،بابام داد تا از اون خراب شده بیام بیرون

دیشب بهش میگم میرم طلامو میفروشم میدم

میگه بیا به خودم بفروش

ببین چقدر پف یوزه

دقیقا خیلی از خانوما همینطورن اگه خانوما از نظر مالی مستقل بودن عمرا اگه میموندن پای این شوهرا(منظو ...

دوتا بچه کوچیک خونه دارم اگه نبودن،صدرصد شاغل میشدم ،حتی شده نظافت خونه ها،دیگه بریدم خسته ام

الانم دنبال کار در منزلم 

اخلاق های شوهر منم اینجوری هست.منم پول قرض کردم از بابام براش نداد که نداد اما درس عبرتم شد دیگه پول ...

از پسر عموش ۵۰ گرفت به هفته نکشید پس داد،که چی ؟ جلو اونا آبروشون نره

اما اینجا چون بابای منه ،میگه ک و ن لقشونو نمیده

منم همینه اینجا هم مجبور شدم پول بگیریم چون از خونه مادرشوهر می‌خواستیم بریم خونه خودمون پول کم داش ...

وای چقدر ریلکس.الکی بگو بابام زنگ زده گفته کم پولم چقدرشو می تونید بدین قطره ی بگیر از  اما تصفیه کن

از پسر عموش ۵۰ گرفت به هفته نکشید پس داد،که چی ؟ جلو اونا آبروشون نره اما اینجا چون بابای منه ،میگه ...

جوش نزن اکثر مردا اینجوریه فکر میکنن خانواده دختر باید سپاسگزار باشن دخترشون گرفتن هر کاری هم بکنن وظیفشونه