2777
2789
عنوان

شما باشید با این‌بچه چیکار میکنید

169 بازدید | 35 پست

۴سالشه هممممشششش دست و پاش تو دهنشه یا ناخن دستشو میخوره یا پاشو دگ داره دیوونم میکنه ی وقتایی از دستش میشینم گریه میکنم خدایا چیکارش کنم شما باشید بااین بچه چیکار میکنید؟ن زبون خوش حالیش میشه ن ناخوش ن قصه ن هییییچچچییی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش مشاوره ببین علتش چیه؟ از اضطرابه، اینو رفع کن ناخن جویدنه حل میشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نمیدونم فقط میدونم مادر بودن خیلی سختمن امشب بچمو برای دومین بار تو این هفته شدید دعوا کردم سری پیش ...

درکت میکنم عزیزم همه ماداری باوجدان‌همینن 

منم بعدازاینکه دعواش میکنم کلی پشیمون میشم ولی واقعا بعضی دعواها حقن و نمیشه از کنار ی سری چیزا گذشت مثل همین ناخن خوردن

نمیدونم مشا چرا بچتو دعوا کردی ولی بخودتم حق بده گاهی آدم‌کم میاره از خستگی وحالا هرچی اذیت میشه سربچه خالی میکنه

ببرش مشاوره ببین علتش چیه؟ از اضطرابه، اینو رفع کن ناخن جویدنه حل میشه

آخه چ اضطرابی دارن این‌بچه ها والا دگ‌موندیم چیکارشون‌کنیم رو سرمون جا دارن ولی مضطربم هستن 

چندنفر دگ‌هم‌بهم‌گفتن از اضطرابه نمیدونم درسته یا نه

درکت میکنم عزیزم همه ماداری باوجدان‌همینن منم بعدازاینکه دعواش میکنم کلی پشیمون میشم ولی واقعا بعضی ...

من میدونم حق با منه 

یبار بد زدمش این هفته 

امشب داد زدم باباش داد زد از ترس قفل شد بدنش نفسش رفت 

اصلا ی حال بد

ولی تقصیر خودش انقد حرف گوش نکنه 

دلستر خریده بودم سه تا لیوان آورد جوری دستشو فشار داد تو لیوان ها لیوان برگشت دلستر ریخت

مشکل دلستر نبود اااا

لیوان نازک 

شکست 

خوب چرا گوش‌ نمیکنن

بچه من 8ساله اس