2777
2789
عنوان

بگین باردارم یا نه؟

203 بازدید | 31 پست

روز ۵ ام پریودیم که خونریزیم کلا قطع شده بود نزدیکی بدون جلوگیری داشتم حالا یعنی ۲۸ ماه پیش بورج ۱۱حالا ۴و۵ روزه حالت تهوع  زیر شکم دوطرف تخمدان‌ها و دیشب دور نافم تیر می‌کشید گاهی سینه درد و گاهی دل‌درد کمر دردم و معدمم انگار مثل سنگ سفت شده ترشح هم دارم صورتمم جوش های چرکی بزرگ میزنه امکان داره مال بارداری باشه یا هنوز زوده ؟یا علائم تخمک گذاریه؟لطفا راهنمایی کنید

موعدت کیه

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنظیم نیس ۲۴ بورج پیش پریود شدم

پس ۱۳ زوز مونده

علائم تخمک گذاریه

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
مگ علائم تخمک گذاری چند روز درد داری؟

دو روز

ولی شایدم علایم لقاع باشه