2777
2789
عنوان

لعنت خدا به همسایه آزار

372 بازدید | 24 پست

خیلی ببخشید آدم  احمق نفهم ساعت ۴ بامداد وقت ساختمان سازی و گودبرداری و ... . اونقدر عقل تو کله نفهمت نیست یه نیگاه به ساعت بندازی 

آخرش یه پارچه ای هم میزنن از همسایگان محترم معذرت خواهی می کنیم و حلالیت می طلبیم .خدا گفته من از حق خودم می‌گذرم ولی از حق بنده خودم نه ...واگذارت میکنم به خدا که امیدوارم ازتون نگذره

حیف الان همسر اجازه نداد شکایت ثبت کنم هرچند واقعا فایده نداره

Ryan227 سابق تعلیق شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا الان؟لابد دنبال گنج هستن😑😑😑

من نمی دونم والا 

صدای وحشتناک کامیون ها شدیدا رو اعصابه . ۱۳۷ و ۱۸۸۸ هم کاری نمی کنن .

طبق اساسنامه کامیون موقع ساختمان سازی باید ۶ تا ۱۲ صبح بیاد ولی آنقدر شیر تو شیره مملکت هرکسی هرکاری میخاد میکنه

بخدا دارم روانی میشم

Ryan227 سابق تعلیق شده
تا اونجایی که من میدونم شکایت ثبت کنید میان و جلو کار رو میگیرن 

شما مطمئنی؟ تو این مملکت زندگی نمی کنید انگار

۴ ساله ما اومدیم این خونه ۵ تا ساختمون ساختن اطرافمون . بارها بارها زنگ زدم اما دریغ و افسوس به یک بررسی

قائده و قانون  اینه از ۶ صبح تا ۱۲ کامیون بیارن و .... ولی کو گوش شنوا و کو کسی که بررسی کنه!

شما اگه نصفه شب ازون بالا کلی آهن بندازن پایین ، صداش رو تصور کن نشد یکبار بیان 

همسر هم الان گفتن اجازه ندارن بیان جلو کار بگیرن

Ryan227 سابق تعلیق شده
خدا نصیب هیشکی نکنه شاید باورتون نشه تازه کوچه روبرویی هست و آنقدر سروصدا می یاد

واقعا حرفتو می فهمم خیلی بی انسافن خیلی

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم
زنگ بزن ۱۳۷ بیان پروژه رو تعطیل ونن خالش جد بیاد احمق

بابا قبلا برا این دو ساختمونی که تازه ساختن تو کوچمون زنگ زدم چند بارم ؛ هیشکی نیومد 

الان باز به همسر گفتم اجازه نداد 

Ryan227 سابق تعلیق شده
شما مطمئنی؟ تو این مملکت زندگی نمی کنید انگار ۴ ساله ما اومدیم این خونه ۵ تا ساختمون ساختن اطرافمون ...

آره من مطمئنم

خالم همین دو ماه پیش مشکل شما رو داشت

زنگ زدن ۱۱۰ اومدن بهشون گفته بودن همسایه ها اعتراض دارن صبح

قانونش اصلا همینه

تو محله ها شب ممنوعه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
بابا قبلا برا این دو ساختمونی که تازه ساختن تو کوچمون زنگ زدم چند بارم ؛ هیشکی نیومد  الان باز ...

قدیما میومدن 

موقع شهرداری قالی باف خیلی حقوق شهروندی رعایت میشد طرفدارش نیستم اما تهران و ۱۰۰ پله با کیفیت کرده بود یعد اون تهران داغون شد 

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.