2777
2789
عنوان

وقتی از بچه تون عصبانی میشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 132 پست
منم بعضی وقتا اینجوری میکنم خیلی بعدش از خودم بدم میاد نمیدونم چجوری وقتایی که خییییلی عصبانیم خودمو ...

من چند روز پیش دعوا میکردن ساعت ۸ شب بود دیدم آروم نمیشن آبروم رفت از بس جیغ زدم قشنگ لباس پوشیدم در قفل کردم رفتم خونه جاریم زنگ باباشون هم زدم من مخم ترکید رفتم خودت میدونی 😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
جیغ های بنفش میزنم  بعضی وقتام آروم میزنم رو باسنش یا رو دستاش خیلی عذاب وجدان میگیرم امروز کل ...

اره من

منم‌اگر یه سیلی دخترمو بزنم افسردگی میگیرم و بغض میکنمو خودمو لعنت میفرستم

دیگه خودمو میزنم چون برام‌قابل قبول تره و بعدش افسردگی نمیگیرم فوقش دردم ساکت میشه دیگه😖😢

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من خیلی خواهر کوچیکش رو میزنه نمیدونم چی کار کنم خیلی کوچیکه یک سالشه اگه باهاش خیلی بد برخورد ...

برو به ویس های ولا موسوی گوش کن در مورد اوتیسم. از نظر ایشون اصلا اوتیسم وجود نداره و خیلیا رو درمان کرده

ببخشید دوباره مینویسم خواستم از شما هم بپرسم مثلا اگه بچه سه ساله برادر کوچکتر رو بزنه یا کاغذ دیو ...

وقتی بچه ای آسیب میزنه به کسی محکم دستاش و بگیرید و نگه دارین تو چشماش نگاه کنین و با جدیت شمرده شمرده بگین تو حق نداری به کسی آسیب بزنی حق نداری کسی رو بزنی و بعد برای چند دقیقه تنهاش بذارین و بیاین کنار و خودتون وبا کاری مشغول کنین به ازای سن کودک دقیقه تعیین کنین مثال بچه ۳ سالشه ۳ دقیقه بذارین تنها بمونه 

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

پسرمن اروم یه سالش وشیرین زبون یه وقتایی شروع میکنه شلوغکاری مثلا میرم دستشویی میاد برق دستشویی روخاموش میکنه بد بلند بلند میخند .میام بیروبا چشای درشتش نگام میکنه میگ خیلی شیطونم دلم ضعف میره براش پسر گلم خدا حفظش کنه

بچه ها به منم راهکار بدین 

بعد دعوا من باهاش قهر میکنم جوابشو نمیدم ولی گریه میکنه و میگه من دلم برات تنگ شده بغلم میکنه 

اثر دعوا هم میره و دوباره شیطونی میکنه 

بغلشم نکنم میترسم کمبود محبت بشه چکار کنم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
سیخ....والا اینقدر که باهاشون بچه میزنم کباب درست نمیکنم البته بیشتر تقصیر گرونی هست تا شیطنت بچه ها ...

مامانم منو میزد تو بچگی هنوزم یادمه و وقتی بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره

خیلیییی اشتباه کارت چ کاااریه داغون میکنی بچتو با این کارت😳

دست خودم نیست

شیطونه خیلیییی

مجبورم تنبیهش‌کنم اما دستم‌به زدن خودش نمیره

خودمو میزنم فک خودمو میارم پایین😐

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
سیخ....والا اینقدر که باهاشون بچه میزنم کباب درست نمیکنم البته بیشتر تقصیر گرونی هست تا شیطنت بچه ها ...

خداوکیلی راست میگی؟ یعنی با سیخ میزنی؟

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

من .قتی کاری میکنه واقعاعصبی میشم میگم لا الله الا اللع.دخترمم یاد گرفته میگه یا الله از دست تو😂ولی وقتی بکم دیگه مامانت نیستم سریع میاد میگه مامان روزت مبارک.از صبح تا شبم دعوا میکنن باهم میزنن  بهم.اولش توجه نمیکنم ولی بینم ادامه داره حتما داد میزمم میگم بسه ولی واقعا فشار زیادی رومه و مدام در حال کنترول کردن خودمم.دخترای من خیلی کوچیکن تقریبا حرف نمیفهمن که بشینم براشون بگم کارتون غلطه متوجه بشه بایذ عکس العمل باشه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
مامانم منو میزد تو بچگی هنوزم یادمه و وقتی بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره

مارا هم میزد با کفگیر قلب مون درد نمیگیره تازه تعریف میکنیم میخندبم 😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من هیچی . موقع نوشتن مبل با خودکار هم دیدمش . نفس عمیق میکشم و با خودم میگم به جهنم . شده دیگه. فدای ...

اگر ۱۰ بار ببینی رفته کنار پرده و اونقدر میکشه که پرده از جاش در بیاد، واکنشت چیه که دیگه تکرار نکنه؟ تا چند بار میشه نفس عمیق بکشی و بگی به جهنم؟

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
دختر من خیلی خواهر کوچیکش رو میزنه نمیدونم چی کار کنم خیلی کوچیکه یک سالشه اگه باهاش خیلی بد برخورد ...

بچه یکساله چیزی متوجه نمیشه که بخواین بهش بگین یا تربیت کنین وقتی کسی رو میزنه حتما توجه دریافت میکنه فرقی نمیکنه توجه مثبت باشه یا منفی،اینجور مواقع به رفتارش کاملا بی توجه باشین و انگار چیزی نشده اصلا اهمیت ندید به مرور از سرش میفته

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱