2777
2789
عنوان

وقتی از بچه تون عصبانی میشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 132 پست
یهو ببینین داره برادرش رو میزنه یا مثلا کاغذ دیواری رو میکنه چی؟

داداشش رو بزنه اونکه داره کتک میخوره صدا میزنم میگم بیا پیش من بشین باهاش بازی نکن.اونلحظه بزرگه میگه ببخشید ماکانی بیا بازی کنیم شدیدا بهم وابستن.کاغذ دیواریمم ماکانومانلی کندن چندباربه ماکان تذکر دادم بازکارخودش کرد دیکه بیخیالش شدم پلنگی شده مدل دیوارش😂😂اشکال نداره بزرکتربشن عقلشون برسه دوباره کاغذ میزنیم

من کلا بیتفاوت رد میشم اگر خواسته نامعقولی داشته باشه. اما اگر کار اشتباهی کرده باشه اسمش رو با تحکم صدا میزنم همین. اگر لج رفته باشه میشینم کنارش نوازشش میکنم بوسش میکنم باهاش حرف میزنم و به حرفاش گوش میدم.

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خود زنی کردم دخترم الان یادگرفته 🤕

منم بعضی وقتا اینجوری میکنم خیلی بعدش از خودم بدم میاد نمیدونم چجوری وقتایی که خییییلی عصبانیم خودمو کنترل کنم. نفس عمیق خوبه ها ولی یادم میره موقع عصبانیت

یهو ببینین داره برادرش رو میزنه یا مثلا کاغذ دیواری رو میکنه چی؟

واگه داد بزنی بگی نکن و اون شدیدتر ادامه بده تلویزیونو بکشه یا یه چیزی پرت کنه بخوره به برادرش یا تلویزیون و آینه چی بخدا دیگه اعصاب ندارم خدا نکنه بگم نکن دیگه لاشه تحویل میگیری

دختر من خیلی خواهر کوچیکش رو میزنه نمیدونم چی کار کنم خیلی کوچیکه یک سالشه اگه باهاش خیلی بد برخورد کنم میترسم بد تربشه وحسودی کنه وبیشتر اذیت کنه البته دخترم یه کم مریض هم هست اوتیسم خفیف داره دیوانه شدم تازه راه میره وبه همه چیز دست میزنه اگه به وسایلش دست بزه فورا میزندش به خدا درمونده شدم با مهربونی میگم با تندی میگم بی فایدس کلافه شدم😓

خودمو میزنم سیلی ها صورتمو قرمز میکنم😭😭 دخترمم میترسه دیگه میشینه تقریبا البته اگه براش تکراری ...

خیلیییی اشتباه کارت چ کاااریه داغون میکنی بچتو با این کارت😳

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
من شنیدم اگه بچه محبت کامل و درستو ازت دیده باشه،وقتی باهاش قهر کنی خیلی به هم میریزه بهتر از دعوای ...

من قهر رو امتحان کردم 

اصلا نمی‌فهمه قهر چی هست

بعد موضوع ناراحتی رو زود یادش میره میبینی قهر دیگه فایده نداره 

پس چجوری باید خوب و بد رو یاد بگیره؟

حواسش رو پرت میکنم. اگه بگم مبلو  ننویس .... مینویسه. 

. بعدا سر فرصت بهش میگم فقط دفترتو بنویس . یه دفتر هم همیشه جلو دستش میذارم که از رو ناچاری نره درو دیوار بنویسه. کلا بچه زیر ۳ سال رو نمیشه زیاد تربیت کرد. فقط باید موقع انجام کار نادرست حواسشو پرت کرد. دعوا جواب نمیده 

یه خانم مستقل و قوی 
ببخشید دوباره مینویسم خواستم از شما هم بپرسم مثلا اگه بچه سه ساله برادر کوچکتر رو بزنه یا کاغذ دیو ...

من چی بگم ۲۴ ساعته درحال کتک زدن هم دیگن من فقط خودمو مشغول میکنم یا نگا میکنم خسته شدم از بس جداشون کردم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤