2777
2789
عنوان

وقتی از بچه تون عصبانی میشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 132 پست
ای جان عزیزم 😂😂من پسرم دو سه  سالش بود من خواب بودم ببخشید دستشویی دو کرده بود رفته بود خودش ...

پسرخاله من یه سری نمیدونم چجوری رو دیوار شماره دو کرده بود بعد با قاشق جمع کرده بود ریخته بود تو کاسه 🤣🤣🤣

پسر من بزرگ تو یه سن هم هست نمیشه باهاش لجبازی کرد اما شوهرم گوش نمیکنه برا کوچه رفتن خیلی سخت میگیر ...

اخه کوچه خدایی خوب نیست نمیدونم ولی یه جوری توجیهش کنین. دور از جون همه بچه ها انقدر تجاوز و تعرض تو کوچه ها به بچه ها میشه که نگو. زمان قدیم انقدر کثافت کاری رایج نبود بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی یک بار آدم تحمل میکنه ولی من بچم تا وقتب بیداره همش در حال خرابکاریه آروم قرار نداره 

وای پسرمنم 5سالشه بی حد اذیت می‌کنه خونمون آپارتمانیه نمیتونم اصلا نه بهش بگم از قصد پاشومیکوبه وجیغ میزنه تا حالا چند بار طبقه پایینی اومده چیکار کنیم خدایا بااین بچه ها😞

من خودم و میزنم داد و هوار میکنم ولی اصلا بچه ها مو نمیزنم... واقعا به من هم یه راهکار بدین

خود زنی هم خوب نیست بچه ها احساس نا امنی میکنن. منم دارم ترک میکنم 

پسرخاله من یه سری نمیدونم چجوری رو دیوار شماره دو کرده بود بعد با قاشق جمع کرده بود ریخته بود تو کاس ...

وای خدا 😂😂😂😂د

یه بار هم رفته بودیم بندر عباس دخترم ۴ ۵ ساله بود شوهرم ماشین خواهرم اینا برداشت بره آرایشگاه دخترم هم با خودش برد خوابش میبره تو ماشین اونم ماشین قفل میکنه میره این بچه دستشویی نمیتونه نگه داره همونجا همه کار میکنه می‌ماله به صندلی و پتو همه جا خراب میکنه 😅😅😅بعد خونه اون طرف که مهمون بودیم عشق دختر بود میگفت هیچ کس حق نداره بهش حرف بزنه وگرنه همه تون بیرون میکنم 😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اخه کوچه خدایی خوب نیست نمیدونم ولی یه جوری توجیهش کنین. دور از جون همه بچه ها انقدر تجاوز و تعرض تو ...

خب همین دیکه شوهرم هم بخاطر همین میگه بخدا زبون مون مو در آورد عشق فوتباله اینجا هم مدرسه فوتبال نداره که بره 

خودمو میزنم سیلی ها صورتمو قرمز میکنم😭😭 دخترمم میترسه دیگه میشینه تقریبا البته اگه براش تکراری ...

تو رو خدا خود زنی نکن. خیلی حس بدی به بچه ها میده واقعا میترسن. تصور کن صورتتو اون موقع طفلک یچه میترسه

وای خدا 😂😂😂😂د یه بار هم رفته بودیم بندر عباس دخترم ۴ ۵ ساله بود شوهرم ماشین خواهرم اینا برداشت ...

خخخخخخ حالا ما الان میگیم میخندیم ولی خدایی حس وحشتناکیه اون لحظه. بچه همه چی رو به فنا میده 🤣🤣🤣🤣

خخخخخخ حالا ما الان میگیم میخندیم ولی خدایی حس وحشتناکیه اون لحظه. بچه همه چی رو به فنا میده 🤣🤣🤣 ...

آره بخدا من بچه هام خیلی از این شاهکارها کردن 😂😂

بله ۱۲ و۱۰ هستن نه پیگیری کردم نیستن  کاری نمی‌کنند ها اتفاقا بچه ها خوبی هستن فقط دعوااااااا ...

عزیزممم خیلی جالب تعریف کردی😅😅😅😅خدا حفظشون کنه الهی

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱