2777
2789
عنوان

وقتی از بچه تون عصبانی میشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمو میزنم

سیلی ها

صورتمو قرمز میکنم😭😭

دخترمم میترسه دیگه میشینه تقریبا

البته اگه براش تکراری بشه نمیدونم چیکار کنم که بشینه

واقعا دردم میگیره خودمو میزنم منم‌خسته شدم یه راه حل درست حسابی میخام

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
بستگی داره بچه چه رفتاری کرده باشه متناسب با رفتارش رفتاری انجام میدم که اون کار اشتباهش یا بار اخرش ...

ببخشید دوباره مینویسم خواستم از شما هم بپرسم

مثلا اگه بچه سه ساله برادر کوچکتر رو بزنه

یا کاغذ دیواری رو بکنه چه باید کرد

یهو ببینین داره برادرش رو میزنه یا مثلا کاغذ دیواری رو میکنه چی؟

من هیچی . موقع نوشتن مبل با خودکار هم دیدمش . نفس عمیق میکشم و با خودم میگم به جهنم . شده دیگه. فدای سرش 

یه خانم مستقل و قوی 

من شنیدم اگه بچه محبت کامل و درستو ازت دیده باشه،وقتی باهاش قهر کنی خیلی به هم میریزه بهتر از دعوای خشن و فیزیکیه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

جیغ های بنفش میزنم 

بعضی وقتام آروم میزنم رو باسنش یا رو دستاش خیلی عذاب وجدان میگیرم امروز کلی گریه کردم نمیدونم چیکارکنم ک دیگ نزنم خیلی غصه میخورم 

کسی مث من هست😭

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗
یهو ببینین داره برادرش رو میزنه یا مثلا کاغذ دیواری رو میکنه چی؟

من اگه ببینم خرابکاری میکنه داد نمیزنم معمولا. میرم سرشو گرم میکنم با چیز دیگه مثلا پسرم عادت داره در ماشین لباسشویی رو برعکس فشار میده. هرچقدر میگم نکن باز تکرار میکنه ولی تازگیا میبینم میخواد اونجوری کته میرم دستشو میگیرم میبرمش یه جا دیگه. یه سیب میدم دستش یا....