2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت با بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 40875 بازدید | 125 پست
اوکی گلم،اگر تا دوسه روز دیگه شدید شدوپریودت بود حتما به دکترت بگو برات سونو بنویسه یوقت کیست نداشته ...

معاینه یا همون سنو منظورتونه

من از دیروز اینجوری بودم امروزم همینجور

خودمم احتمال عفونت یا کیست دادم

ولی سنو واژینال ماه پیش انجام دادم ن عفونت داشتم ن کیست 

نمیدونم گیج شدم 

ن میدونم باردارام 

ن میدونم نیستم ک ی داروگیاهی بخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معاینه یا همون سنو منظورتونه من از دیروز اینجوری بودم امروزم همینجور خودمم احتمال عفونت یا کیست دا ...

معاینه باسونو فرق داره گلم،،اصلا داروگیاهی نخور شاید باردار بودی اونوقت ضرر داره برات،صبرکن تا طبیعی پریودت شروع شه ،نمیتونی یه ازمایش بتای خون بدی که خیالت راحت شه؟دوساعته جوابش اماده میشه

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
برام لطفا دعا کنید برم فردا ازمایش بدم بتا بنظرتون مشخص میشه؟

اره گلم،توکل کن بخدا وبرو،هرچی خیره پیش بیاد انشالله

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
اگر پسر باشه اسمت یادمه همیشه دعات میکنم سر نماز

سلام دوست مهربونم،نرفتی سونو؟من همیشه به یادتم وبرات دعا میکنم ،هروقت رفتی سونو حتما منو ریپلای کن ونتیجشو بگو 😍😘❤راستی عزیزم تو آیوآی کرده بودی برا جنسیت ،یاهمیطوری طبیعی باردار شدی؟

سلام دوست مهربونم،نرفتی سونو؟من همیشه به یادتم وبرات دعا میکنم ،هروقت رفتی سونو حتما منو ریپلای کن و ...

سلام عزیزم  خوبی ممنون که بیادمی انشالله بحق این وقت اذان صبح خدا دلتو شاد کنه

نرفتم سنو ۵ فروردین نوبت غربالگری اولم نمیدونم مشخص بشه یا ن

دوبار آی یوآ تعیین جنسیت کردم منفی شد اصلا باردار نمیشدم  یهو خودم طبیعی باردار شدم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
سلام عزیزم  خوبی ممنون که بیادمی انشالله بحق این وقت اذان صبح خدا دلتو شاد کنه نرفتم سنو ۵ فرو ...

فدای تو بشم من مهربونم،،خب طبیعی باردار شدی یعنی خدابهت داده وخدا هم چیزبد به بندش نمیده ،مطمعن باش که اون صلاح تورو بهترازخودت میدونه،،الهی که صلاح اون وخواسته تو یکی باشه بحق بی بی دوعالم خانوم فاطمه زهرا بادل خوش بیای وخبرای خوش بدی عزیز دلم،دوست من😍🌹

فدای تو بشم من مهربونم،،خب طبیعی باردار شدی یعنی خدابهت داده وخدا هم چیزبد به بندش نمیده ،مطمعن باش ...

قربون مهربونی و دعای قشنگت رفیق  کاش بعضی ادمهای مجازی  واقعی کنارت بودن چقدر حس خوبی بهم میدی  انشالله توکل کردم بخدا توسل کردم به امام حسین و حضرت عباس میدونم رومو زمین نمیندازن  دلم روشنه ته قلبم میدونم که حاجت روا شدم  انشالله

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
قربون مهربونی و دعای قشنگت رفیق  کاش بعضی ادمهای مجازی  واقعی کنارت بودن چقدر حس خوبی بهم ...

عزیز دلمی🥺منم ازینکه دوست به این خوبی توی این سایت دارم بخدا واقعا خوشحالم.❤🌹امیدوارم هرجاکه هستی همیشه موفق وموید وتندرست باشی گلم.

قربون مهربونی و دعای قشنگت رفیق  کاش بعضی ادمهای مجازی  واقعی کنارت بودن چقدر حس خوبی بهم ...

سلام عزیزم،نرفتی سونو؟جنسیت مشخص نشد؟خیلی توفکرت بودم بخدا🌹

سلام عزیزم،نرفتی سونو؟جنسیت مشخص نشد؟خیلی توفکرت بودم بخدا🌹

سلام فدات  خوبی فردا میخام برم نمیدونم مشخص باشه یا ن دعام کن  تورو خدا خیلی استرس دارم

سلام فدات  خوبی فردا میخام برم نمیدونم مشخص باشه یا ن دعام کن  تورو خدا خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش گلم،انشالله مشخص میشه،دعای من پشتته،برو در پناه خدا❤

استرس نداشته باش گلم،انشالله مشخص میشه،دعای من پشتته،برو در پناه خدا❤

سلام رفیق رفتم سنو  گفت ۶۰ درصد پسر دیگه نمیدونم