2777
2789
عنوان

اونایی ک دلشون شکسته بیاید

275 بازدید | 41 پست

خدا خیلی مهربونه.از خودش بهوایید جوابتونو میده .فقط از خودش .من جواب گرفتم الانم مشکل دارم خیلی فقط از خودش خواستم ب امید خدا جواب میگیرم 

اسی جان ببخشید با اجازت یه سوال دارم از بچه ها 

دوستان یه نفر تو نی نی سایت هست باهم صحبت میکردیم یهو جواب نداد دیگه نمیدونم نیست کلا یا میخونه و حواب نمیده  . کسی میدونه چجوری باید بفهمم اون شخص این چندروز آنلاین شده اینجا یا نه ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم اونجایی شکست ک دیدم اون دوستم ک ی شوهر نسبتا پولدار کرده ب اون دوستم ک مجرد  بود گفت اه توام ک چندوقته ی مانتو میپوشی 

چقد نسل ادم داره ترسناک میشه

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

پس چرا کوچکترین توجهی نداره ب من؟! بدترین نوع عذابو داده ب من! با سن کم... اصلا نشده دستموو بگیره ی جا

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

اگه دلشستگی تو زندگی پیش نیاد که آدم هیچ وقت قوی نمیشه 

کلا شکست آخرین مرحله سقوطه 

از این مرحله دلشکستن به بعد زندگی پر از سلامت و پیشرفت میشه 

چون آدم بزرگ میشه

آزمودم عقل دوراندیش رابعد ازاین دیوانه سازم خویش را 

انشاالله......

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مثل من بعدش قطعا از نظر روحی اذیت میشم ولی خستم کرده

بچه ها منم خیلی اذیتم نمیدونم .فقط ب خدا سپردم خدابزرگه شمام واگذارکنید ب خدا.من دعا میکنم نمیره تاوانش بده تا ببینم 

دعا ..دعا کردن تاثیر داره دعا کنید منم دلم خیلی گرفته

دقیقا چندروز پیش دلم گرفته بود گفتم خدایا میدونم کارای خودم باعث غمی که دارم شدم گفتم تو منو ببخش و....دقیقا فرداش زندگیم خوب بود