2777
2789
عنوان

افسردگی (استفاده زیاد از گوشی و بی هدفی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2967 بازدید | 132 پست
سلام دوستان وقت بخیر..راستیتش من سعی کردم از گوشی استفاده نکنم تا حدودی هم موفق بودم اما بازم راضی ن ...

حتما میتونی منم الان کارام تو اولویته و چند ساعت ی بار ی نگاهی اینجا میندازم بیاید دوباره برگردیم به زندگی و ارامش قبلی 

قبلا هم سختیا بود و مشکلات داشتیم اما دلمون شاد بود به نظرم الان من یکی ک مغزم خسته شده و دوست دارم با ارامش زندگی کنم

سلام دوستان وقت بخیر..راستیتش من سعی کردم از گوشی استفاده نکنم تا حدودی هم موفق بودم اما بازم راضی ن ...

عزیزم از هر اپلیکیشنی بیشتر استفاده میکنی حذف نصبش کن واقعا خوبه حتی اکه دو سه روز ی بارم سنش بری و باز نصب کنی ی روز خسته میشی از نصب کردنش و بیخیالش میشی 

من برای اینستا اینجوری بودم و بلاخره تونستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از هر اپلیکیشنی بیشتر استفاده میکنی حذف نصبش کن واقعا خوبه حتی اکه دو سه روز ی بارم سنش بری و ...

اینستامو که حذف کردم..مگه بقیه اپلیکیشنامو هم حذف کنم..ممنون دوست عزیز

دقیقاا..منم انگار آرامش ازم فراریه..منم شروع می کنم

عزیزم میتونی به جای اپلیکیشن های اجتماعی اپلیکیشن طاقچه یا فیدیبو دانلود کنی و به جای اینکه مشغول چیزای بی ارزش بشی کتاب بخونی اینم ی نظر دیگه ک برای خودم انجام دادم و جواب داده 

البته یادتون باشه ک هیچی جای استفاده از کتاب های فیزیکی نمیگیره اما داشتن ی همچین برنامه هایی در گوشی از بقیشون خیلی بهتر و مفید تره

ی برنامه هم هست کست باکس میتونید برنامه کتاب باز رو تا کنار گذاشتن کامل گوشی گوش بدید ک خودش راجب ضرر های تکنولوژی و افسردگی کلی صحبت کرده 

صحبت هاشون به اسم رادیو راهه اگه اخواستین از اولش گوش بدید من هر هفته دو سه تا از برنامه هاشو گوش میدم البته قبلا در گوشیم گوش میدادم ولی الان میریزم رو فلش و تو تلویزیون میبینم و بر اساس حال و هوای اون روزم موضوعش رو انتخاب میکنم

عزیزم میتونی با توجه به شرایطت تایم های خالیتو با دوخت و دوز پر کنی.

دوخت و دوز ؟ عصبی میشیم .‌حتی کسانی که دارن یاد میگیرن رو میبینم  بهشون میگم وای حوصله دارید آ . 

میشینن الگو میکشن  بع رو پارچه پیاده میکنن  . من اصلا اعصابم نمیکشه  بشینم الگو بکشم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دوخت و دوز ؟ عصبی میشیم .‌حتی کسانی که دارن یاد میگیرن رو میبینم  بهشون میگم وای حوصله دارید آ ...

عزیزم هرکاری وقتی توش حرفه از بشی دلنشینه،،،،هرچقدرم سخت

اسکار غمناک ترین جمله هم میرسه به نیما یوشیج که میگه:                      دیدمش ، گفتم منم ، نشناخت‌ او !...^^:)❤️‍🩹🥺
عزیزم هرکاری وقتی توش حرفه از بشی دلنشینه،،،،هرچقدرم سخت

حرفه ای هم باشم باز حوصلم نمیکشه .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حرفه ای هم باشم باز حوصلم نمیکشه .‌

ببخشیدا ولی منم اینجوری میشم ‌‌میگم افسرده ام حال ندارم نمیشه یا هزار دلیل دیگه ولی ی چیز بیشتر باعثش نیست اونم تنبلیه

ببخشیدا ولی منم اینجوری میشم ‌‌میگم افسرده ام حال ندارم نمیشه یا هزار دلیل دیگه ولی ی چیز بیشتر باعث ...

نه تنبل نیستم . فکرام زیاده . همش در حال فکر کردنم . 

[QUOTE=277578758]نه تنبل نیستم . فکرام زیاده . همش در حال فکر کردنم . [/QUOT عزیزم میخوای ی چیزی به ...

چی ؟