2777
2789
عنوان

افسردگی (استفاده زیاد از گوشی و بی هدفی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2968 بازدید | 132 پست
بیاید از برنامه هاتون بگید امروز میخواید چیکار کنید به جای استفاده از گوشی  من دارم کارها رو ا ...

من خیلی معتادشدم،سعیمو میکنم نمه نمه ترکش کنم

من به امیدخدا،امروز کمدمو مرتب و تمیزمیکنم،فلافل درست میکنم،نقاشی هم احتمالا تمرین کنم😘

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چیکار کنیم مثلا ؟  به هنر علاقه ندارم  شغل ندارم  ادامه تحصیل اجازه نمیدن . ...

عزیزم میتونی با توجه به شرایطت تایم های خالیتو با دوخت و دوز پر کنی.

اسکار غمناک ترین جمله هم میرسه به نیما یوشیج که میگه:                      دیدمش ، گفتم منم ، نشناخت‌ او !...^^:)❤️‍🩹🥺
من خیلی معتادشدم،سعیمو میکنم نمه نمه ترکش کنم من به امیدخدا،امروز کمدمو مرتب و تمیزمیکنم،فلافل درست ...

خوب پاشو برو به کارهات برس 

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
من خیلی معتادشدم،سعیمو میکنم نمه نمه ترکش کنم من به امیدخدا،امروز کمدمو مرتب و تمیزمیکنم،فلافل درست ...

افرین عزیزم خیلی خوبه 

منم دارم کابینت ادویه هارو مرتب میکنم و میشورم اگه ایشااله تا بعد ظهر تموم بشه میرم حمام و چند صفحه ای کتاب میخونم 

افرین عزیزم خیلی خوبه  منم دارم کابینت ادویه هارو مرتب میکنم و میشورم اگه ایشااله تا بعد ظهر ت ...

موفق باشی عزیزم حس خوبیه🤩😘

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

سلام و درود🤝

خیلی خوشحالم ک این تاپیک رو دیدم.

منم بشدت معتاد گوشی هستم.

با اینکه یسری برنامه برا خودم چیدم ولی خب گوشی نمیزاره به هیچ کدومشون برسم....💔

خوشحال میشم بدونم راهکارهاتون چیه؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
سلام و درود🤝 خیلی خوشحالم ک این تاپیک رو دیدم. منم بشدت معتاد گوشی هستم. با اینکه یسری برنامه بر ...

من به نظرم این راهکار خوبه 

اولویت انجام کارهاس مثلا دو ساعت کار انجام بدیم حالا هر چیزی حتی استراحت دراز کشیدن باید بدون گوشی باشه بعد از دو یا سه ساعت بسته به برنامه خودتون ده تا ی ربع مجاز باشیم گوشی برداریم 

من به نظرم این راهکار خوبه  اولویت انجام کارهاس مثلا دو ساعت کار انجام بدیم حالا هر چیزی حتی ا ...

بقیه هم نظراتشان را بگن

به نظرم هیچی جز اقدام کردن وایه ترک گوشی کارساز نیست یعنی اگه الان گوشی دستتونه همین حالا یکی دو ساعت بزارید کنار و مشغول کار دبگه ای بشید 

گوشی ی چیزی مثل مواد میمونه ب نظرم ادم دايم فکرش مشغولشه 

برای اینکه از این حالت در بیاید برید حمام و ریلکس کنین ‌بعدم بیاید بگیرید ی بیست دیقه بخوابید 

گوشی دور از خودتون بزارید یا بدید یکی از اعضای خانواده براتون نگه داره

سلام دوستان وقت بخیر..راستیتش من سعی کردم از گوشی استفاده نکنم تا حدودی هم موفق بودم اما بازم راضی نیستم..امیدوارم از الان بتونم تا فردا ظهر استفاده در حد نیاز داشته باشم