2777
2789

من همه وسایلمو خارجی گرفتم 

یخچال و تی وی سامسونگه

ابسردکن پاناسونیک

چراغ گاز التون

فرشامم 1200 قالی سلیمان هس

فقط لباسشوییم ابسال هس عصن به دلم نیست 

دلم میخاد عوضش کنم ولی خیلی به خانوادم فشار میاد

چیکار کنم رسمم نداریم داماد بخاد وسایل اشپزخونه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم الهی خوشبخت بشی سخت نگیر که خانوادتم اذیت نشن ❤️🌹

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

اگه وسعشو ندارین فشار نیار ابسال هم لباسشویی خوبیه الان خارجیا الحی یا سامسونگ حالا اگه اصلش باشه خیلی گرونه سه سال پیش ابجیم لباسشویی الجی داش خواس ۱۰ کیلویی بخره ۴۰ خورده ای پولش شد 

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

مبارکت باشه 

به خوشی ‌و سلامتی استفاده کنی 

عالی هستند و همینم توی این دور و زمونه ی گرونی باید بذاری روی چشمت و دست پدر و مادرت رو ببوسی 🌺🌺🌺

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مبارکتون باشه

ایشاالله به دل خوش استفاده کنید و خوشبخت باشید.

وام ازدواج که بعیده کفاف  خریدن دوقلم وسیله باشد ؟

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

بعضی از شهرهای ایران آب نوشیدنی مناسب و‌شیرین ندارن و ازین مخزن های آب سرد کن برای آب خوردنی استفاده میکنن 

مثلا من کرمان و زاهدان و کیش رو دیدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
فرشا رو چند خریدین؟  ابسال هم خوبه  مبارک باشه

فرشام چند ماه پیش دوتاش 24 تومن شد 

از ی طرف جنس ایرانیه بهش اعتماد ندارم از طرفیم قیمتا بالاعه خونوادم گناه دارن 

نمیدونم چیکار کنم شما ابسال داری؟؟