الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فرشام چند ماه پیش دوتاش 24 تومن شد از ی طرف جنس ایرانیه بهش اعتماد ندارم از طرفیم قیمتا بالاع ...
نه من ابسال ندارم ولی تعریفش رو شنیدم خب عزیزم یه کاری کن یه چیزیت رو حذف کن و جابجا کن . ابسرد کن ضروری نیست به نظر من برو جابجا کن. یا خب چیزای دیگه ات رو کمتر بردار و لباسشویی رو عوض کن. حالا خارجیای تو بازار هم چینی هستن. الجی که چینی هست
الجی میگن خوبه نمیدونم دقیق چه مارکی بگیرم الجی یا سامسونگ
الجی خوبه عزیزم خواستی عوض کنی گیربکسی بخر که صدا کمتر بده این تسمه ایا بیشتر صدا میدن. یه پرس و جو ام بکن اگه اسنوا خوب هست می تونی بری بانک مهر ایران کارت خرید بگیری با سود چهار درصد اسنوا بخری.
اره خب 150 گرفتم باهاش چن تیکه بزرگ گرفتم ولی چرخ گوشت و سبزی خورد کن و ابمیوه گیری و بقیه لوازم اشپ ...
بسلامتی ...
انشاالله خوشبخت باشید
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com