2777
2789
عنوان

دارم پشیمون میشم برای پاگشای خواهرشوهرم بیاین😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 58997 بازدید | 126 پست

منو ک خواهرشوهرم پاگشام نکرد 

ی جاریامم مستقیما گفت پاگشات دوست ندارم بکنم ـ

اون یکی جاریم پاگشام کرد خورشت سبزی بود و دوتا سیخ کباب برا قشنگی و ژله 

شاباشم هیچ کدومشون ندادن 

دختر جاریم (همین ک دعوتم کردو) با اینی ک خودم عقد بودم و دستم تنگ بود پاگشا کردم و ماهی میگو مرغ جوجه. کباب خورشت ماست سالاد چند نوع و چند نوع هم ژله درست کردم 

و الان مثه سگ پشیمونم چون دستمزما خوب داد باید مثه مامانش با سی سال عروسی کردنش ی خورشت سبزی میزاشتم جلوش 

امیدوارم تو پشیمون نشی 

اشکم در میاد برا این همه خرجی ک کردم و دست بی نمکم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو ک خواهرشوهرم پاگشام نکرد  ی جاریامم مستقیما گفت پاگشات دوست ندارم بکنم ـ اون یکی جاریم پا ...

عزیزم

حق داری

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
خب عزیزم چرا این همه خرج؟؟؟ واقعا واسم سواله؟؟؟

چون خامواده شوهرم کسی بهم احترام نزاشت و پاگشام نکرد ینییی هیچ کس،  بعد این پاگشام کرده بود و برام خورشت سبزی پخته بود فک کردم خیلیییی برام مایه گذاشته گفتم کارشو جبران کنم و جلو شوهرش سر افرازش کنم 

ولی بی لیاااااااقت بود،  تازه من برا عقدشم قصد نداشتم شاباشش بدم ولی با این حال پولش دادم گفتم دختره گناه داره چون به من کسی شاباش نداده بود ابروم رفته بود کفتم این دلش خوش باشه

عزیزم حق داری

باورت میشه گریم میگیره؟ بحث پولش نیستا با اینی ک حقوق یک ماه کار کردن دانشجویم بود 

ولی حاضرم سگ میخورد ولی این گربه صفتا نمیخوردن 

میوه و میوه خشک و شکلات و توت فرنگی شکلاتی شده هم روی میز هستش میخوام روی میز یخ خشک بزارم  بر ...

رولت گوشت و کشک بادمجون و قلقلی بادمجون و ژله معمولی رو حذف کن چون 6مدل غذا من تو تالارهای تشریفاتی هم ندیدم بذارن....سالاد هم یه مدل درست کن با سه نوع غذا چلو‌گوشت و چلو مرغ وفسنجون

چیشد مهمونیتون؟چی درست کردید بالاخره؟😍

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
چیشد مهمونیتون؟چی درست کردید بالاخره؟😍

اخر اين هفتست 

عقب افتاد يكم

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
اخر اين هفتست  عقب افتاد يكم

بنظرم ی ذره از غذاها کم کن. ولی در کل فک کنم ی کدبانوی خفن هستی. منم دوست دارم بعد ازدواج اینجوری میزبان باشم.   با یخ خشک هم خیلی حال کردم. یادم میمونه ی روز ازش استفاده کنم😂

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
بنظرم ی ذره از غذاها کم کن. ولی در کل فک کنم ی کدبانوی خفن هستی. منم دوست دارم بعد ازدواج اینجوری می ...

همین کارو میخوام بکنم

لطف داری