2777
2789
عنوان

دارم پشیمون میشم برای پاگشای خواهرشوهرم بیاین😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 58997 بازدید | 126 پست
میوه و میوه خشک و شکلات و توت فرنگی شکلاتی شده هم روی میز هستش میخوام روی میز یخ خشک بزارم  بر ...

کاش خواهر شوهرت بودم :/ عزیزم خیلی داری تدارکات میبینی هااا ی چلو گوشت بزاری کافیههه با ی سالاد ی ژله یا کارامل چخبره عزیزم... فردا نگی خواهرشوهرم سوارم شد 

والا من خیلی ها رو دیدم این جوری تدارک دیدن و زحمت کشیدن بعدا خیلی پشیمون شدن به نظر من یه مدل نهایتا دو مدل غذا کافیه که اگه بعدا یه جور رفتار کردن که ناراحت شدی اقلا دلت نسوزه  چون کسی قدر نمیدونه تازه میذارن به حساب خودشون که ما خیلی بالاییم که این جوری برامون تدارک دیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من خودم مهمونیا چند مدل درست میکنم اما همشو سنگین درست نمیکنم غذا هات همش به عنوان غذای اصلیه ک ...

شما برای مهمونیتون  ازکی شروع به اماده سازی غذا و  دسر و  سالاد  و برنج و خورشت و دیزاین... میکنین

من  صبح زودم پاشم  خیلییی کاارای آشپزیم میمونه تا شب بدو بدو  اونم  برای ی مدل غذا و  آشپزخونه میترکه با کلی ظرف جمع میشه

تکنیک  شما چیه  برای مهمونداریتون ؟

خیلی خل نباش عزیزم. من بودم البته به درجات کمتر تو الان باهاشون قهرم.

زیاد درست کنی میگن عروس ولخرجی 

پول پسرمو خراب میکنه 

یه جوری باهاشون برخورد کن که اگه یه روزی حرفی پیش اومد زورت نگیره. 

چرا کادو میدید برا پاگشا.

من خودم دختر خواهرشوهر م رو چند سال پیش ‌‌که قهر نبودیم پاگشا کردم جوجه و کباب و و ژله و سالاد و ماست چند طعم و حلوا درست کردم .بیکاری تو این گرونی به شوهرت فشار بیاری.

میوه و میوه خشک و شکلات و توت فرنگی شکلاتی شده هم روی میز هستش میخوام روی میز یخ خشک بزارم  بر ...

رولت مرغ و کشک بادمجون و قلقلی بادمجونو حذف کن بقیش دیگه خوبن و خیلی کدبانویی😍

برنج از هر نمونه که میخایی درست کنی دوتا دیس غذا خوری اگه مهمونات زیاد هست، بعدم تجملاتیش نکن زیاد مگه عروسی فوقش پدر شوهرت و خودتون باشین بسه نمی‌خواد کل فامیل دعوت کنی خودت خسته نکن وقتی  معرفت بلد نیستن خودت خسته نکن دو نوع برنج درست کن سالاد فصل دوغ و نوشابه با ژله ساده ،کل مهمونات چن‌ ،نفرن ،؟

نظر من اینه که خیلی اسراف مبشه و بعد پشیمون میشی یه مدل غذا و سالاد و دیگه خیلی خیلی زیاده و برای کادو هم با یک میلیون تا یکو نیم یه وسیله اشپزخونه چیزی بگیر خیلی داری براشون مایه میذاری اخرش فقط خودت ناراحت میشی چون قدر نمیدونن

اولا خیلی زیاده منو غذات و دل آدمو میزنه .و یه چیز دیگه من خیلی وقتا دیدم اینجور مواقع اصلا قدرنمیدونن و شاید مسخره هم بکنن که مثلا خواسته خودشو نشون بده و خیلی ایرادهای دیگه باور کن دیدم که میگم .

شما برای مهمونیتون  ازکی شروع به اماده سازی غذا و  دسر و  سالاد  و برنج و خورشت ...

عزیز دل یه پیشنهاد برای دور شدن از بهم ریختگی و بدو بدو کردن از روز قبل تمام کارات بنویس مطمئن باش با نظم پیش میری .من خودمم چند نوع غذا میزارم بدون دسر اصلا دسر دوست ندارم دست تنها هم کارام میکنم فقط می‌نویسم برنامه رو دونه دونه بهشون میرسم تازه خونه رو هم بین کارای آشپزی و مخلفات دارم ،گاهی هم خریدارم همون روز میکنم ولی حیف جوون آدمیزاد که سخت بگیری لذت ببرید از زندگی و دورهمی ها اولین نیت سخت نگرفتن به خودت و دومی به دیگران همین