2777
2789
عنوان

دارم پشیمون میشم برای پاگشای خواهرشوهرم بیاین😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 58997 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه مهمون بودی کارشون زشت بود ولی اگه اونجا میمونی یا خونت اونجاس کارشدن زشت نیس حق دارن دوتای ...

من کلا ۳ روز تو خونشون مهمونم تا دکور خونم تموم بشه باید ول میکردن برن

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
خیلی زیاده که طرف نمیدونه ازکدوم بخوره. یخ خشک دقیقا چیه؟

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
اجازه بدید اینو دیگه باور نکنم. چه خبره. همه اینطور پذیرایی می کنید یا من از قافله عقبم

نه خواهر 

منم یه مدل غذا درست میکنم خیلی وقته

قبلنا زیاد درست میکردم الان یه مدل درست میکنم 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢

اسی من خودم مهمونیا چند مدل درست میکنم اما همشو سنگین درست نمیکنم

غذا هات همش به عنوان غذای اصلیه که همش میمونه چون از هر کدوم سه قاشقم بخورن سیر میشن

بجای این باقالی پلو با گردن یا ماهیچه درست کن کنارشم یه مدل خورشتو برنج سفید +سوپ+سالاد ماست خیار ترشی نوشابه دوغ

زیر برنجتم تهچین درست کن که هم به عنوان ته دیگ باشه هم سفره پر تر دیده میشه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

خیلی زیاده بابا البته بستگی به رسمتون داره

ما تو مهنونی های عادیمون دومدل غذا با سوپ داریم

همشو خودت میخوای درست کنی؟ بعد اینا رو همه رو با هم میخورین یا میدین مهمون ها ببرن😁

اضافه که نمیمونه 

کمکی دارم