2777
2789
عنوان

بگین حامله ام یانه؟

95 بازدید | 9 پست

۱۱ روز از پاک شدن پریودیم میگیره یعنی تازه پاک شدم ولی روز۵ پریودی نزدیکی بدون جلوگیری داشتم حالا ۳و۴ روزه حالت تهوع معدم انگار سفت شده دلم درد میکنه زیر شکمم کنارش درد میکنه نفخ دارم یه خطی زیر شکمم انگار میسوزه یکم سینه هام تیر میکشن گاهی البته شوهرم میگ آزمایش بده میگم هنوز زوده لطفا یکی بگه اینا میتونه علائم بارداری باشه و اینکه به این زودی میشه من باردار شم؟یعنی امکانش هست راهنمایی لطفا .آخه دوستم میگ الان زود بی بی چک جواب نمیده فعلا

خیلی زوده

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.