2777
2789
عنوان

بتای مثبت بعد از ۲۵ روز تاخیر

9547 بازدید | 101 پست

سلام دوستان من اخرین بار۱۲ دی پریود شدم 

۱۳ روز بد تاخیر بی بی و ازمایشم منفی بود 

امروز بعد بیست و پنج روزی بتای مجدد دادم ۸۲۰ بود

خاستم بگم عقب انداختین عجله نکنین برای امپول و اینا ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی چه حس خوبی داری الان برا منم دعا کن 

عزیزم حدودا تخمک گذاریت چندم سیکلت بود که لقاح دیر بوده؟

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️
فقط نمیدونم بتای  ۸۲۰ ینی چند هفتمه

مبارکه جانم منم الان ۱۲ روزه تأخیر دارم آمپول داده بهم دکتر 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فقط دیروز سونو هم کرد منو گفت تخمک آزاد کردی منم ظهرش رابطه داشتم ولی ده دقیقه اینا بعدش خودمو شسته بودم اسپرم همسرم ضعیفه نمیدونم میشه یا نه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وایی چه حس خوبی داری الان برا منم دعا کن  عزیزم حدودا تخمک گذاریت چندم سیکلت بود که لقاح دیر ب ...

چشم عزیزم ایشالله تا ماه دیگه قسمتت میشه

نمیدونم راستش من همیشه منظم بود پریودم