2777
2789
عنوان

با همکار آقا که مجرده تنها صندلی جلو بشینم

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 129 پست
عقب بهتره ولی قبلش توضیح بده بهش

چی بگم 😐چه توضیحی بدم مثلاً 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقب

مردا ناراحت نمیشن

اتفاقا شما باید سنگین باشی

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

بستگی به شوهرت داره ادم روشن فکری اگ جایی شما رو دیدید واکنشش چیه عقب یا جلو بودی 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

کم کم شروع به نخ می‌کنه و شروع رابطه مبارکه

ایشون خیلی آدم متشخصی هستن و منم متعهدام ولی خوب از آدامای مثل شما و حرفشون میترسم

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
چی بگم 😐چه توضیحی بدم مثلاً

بگو متاهلم شوهرم راضی نیس و جلوی مردم خمب نیس کسی ببینه فکر خوبی نمیکنه

عذر میخرم بی ادبی نشه ولی عقب بشینم راحت ترم ممنون

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

چی زشته دقیقا؟ برا مام بگید بدونیم

از هزاران جهت بده که نمیدونم کدوم رو توضیح بدم !!! 

اولین دلیل و مهم ترین دلیل اینکه ایشون راننده خانم نیست ! اگر قرار بر حرف دراوردن باشه که همکارا از حجب و حیای این خانوم صحبت نمیکنن، از عقل کمشون صحبت میکنن که با همکارشون اینطور برخورد کردن. مخصوصااا اینکه مطلقه هستن. 

بنظر من بهتره که شرایط کارشون رو با کدیرشون صحبت کنن و عوض کنن. یا با همسرشون صحبت کنن. تمام 

🦁☀️🙃

بستگی به شوهرت داره ادم روشن فکری اگ جایی شما رو دیدید واکنشش چیه عقب یا جلو بودی

شوهرم می‌شناسه من رو از حذف مردم میترسم کلا تو شهرتی کوچک مردم منتظرن حرف دربیارن