2777
2789
عنوان

بتای مثبت بعد از ۲۵ روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 9553 بازدید | 101 پست
منم سر پسرم اینجوری بود لقاح دیر تشکیل شده بود و وقتی ازمایش دادم بتام هزار و خورده بود. فکر کنم هفت ...

منم طبق پریودیم میشم هفته هشت ولی چون بتا پایینه میگم شاید کمتر باشه

چه علائمی داری

هیچ علائمی ندارم امروز فقط با سرما خوردگی بیدار شدم کمر درد شدید سر درد بدن درد حالم اصلا خوب نیست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دیروز سونو هم کرد منو گفت تخمک آزاد کردی منم ظهرش رابطه داشتم ولی ده دقیقه اینا بعدش خودمو شسته ...

من این ماه کلا نیم سات بد رابطه بلند نمیشدم 

پوزیشن هاییم میرفتیم که احتمال بارداری توش زیاد بود

ایشالله توم بارداری عزیزم

وای یعنی من امیدوارم باشم.اخرین پریودیم 23دی بود چهارتا بی بی چک منفی شد پنجمی مثبت اما آزمایش که دا ...

من بتام بد سیزده روز تاخیر ۴ بود

بنظرم صبر کن تا پری میاد یا ایشالله بارداری

من این ماه کلا نیم سات بد رابطه بلند نمیشدم  پوزیشن هاییم میرفتیم که احتمال بارداری توش زیاد ب ...

من اصلا این ماه بچه نمیخواستم برام مهم نبود ولی جلوگیری نمیکردم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من بتام بد سیزده روز تاخیر ۴ بود بنظرم صبر کن تا پری میاد یا ایشالله بارداری

ببخشید مامان خانم زیاد سوال می کنم من دیروز بتام ۲ بود برام عجیب بود همیشه ۵. میزنن

من سردرد و دندون درد داشتم کمردرد درد پریودی درد سینه و ترشح

سیه درد هم دارم شدید نیست چون نمیخوام خودمو گول بزنم میگم برای سرما خوردگی هستش

دوهفته تاخیر دارم امروز تخمدان سمت چپم درد میکنه

به حق این ماه پربرکت همه امون باردار باشیم الهی آمین 

ببخشید مامان خانم زیاد سوال می کنم من دیروز بتام ۲ بود برام عجیب بود همیشه ۵. میزنن

نه حتی ممکنه زیر یک باشه 

بنظرم صبر کن من کلا بیخیال بودم بد منفی شدن بتام تا رفتم دکتر بتای مجدد نوشت