دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها منم کمک کنید من ۱۵ ماه پیش سقط داشتم ک توی ۴ هفتگی خود به خود با پریودم سقط شد..بعد از سه روز رفتم سونو که هیچ بقایایی نداشتم ...همون ماه دوباره توی اقدام بودم و هفته اخر به شدت ترشح داشتم که فکر میکردم تازه دارم تخمک گذاری میکنم ...روز موعدم که ۱۱مهر بی بی چکم مثبت میشد هرچی میزدم البته بعد از یکساعت که رفتم بتا دادم منفی بود بعد فرداش لکه بینی داشتم که رفتم دکتر واژینال انجام دادم ک یوقت خارج رحمی نباشه که هیچی توی رحمم و تخمدانام به جز یه کیست وحود نداشت ...دکتر گفت چندروز بعد بتا بده دوباره بتا دادم روز ۹ تاخیرم که منفی بود....دوباره روز ۱۴ عقب افتادن پریود لکه بینی داشتم که رفتم دیروز سونو شکم که بهم گفت بقایای جفتت مونده نمیدونم واقعا چی دیده به نظرتون ؟؟اخه اگه بقایا داشتم که دوتا سونو قبلیم نشون میداد امروزم دوهفته از قاعدگیم گذشته