2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی که به سنگینی و طلسم و این چیزا باور دارن بیان یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 4435 بازدید | 52 پست
هرجا رفتیم گفتن سالمید

جدیی؟

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
جدی؟؟؟ از جای معتبر شنیدی؟

کلا حرز هارو میگن خیس نشه و آب بهش نخوره بهتره ولی فکر نمیکنم اثرش بره مگه اینکه کلا نوشته هاش پاک بشه 

من چسب پیچ کردم حرزمو 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتشون کنه ک با زندگی مردم این کارارو میکنن

واقعاااا

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
واقعاااا

باید سپرد به خدا اینجور آدمارو 

خاله من اومد خاستگاریم واسه پسرش من قبول نکردم 

بعد از چن وقت مامانم سر دردای عجیبی گرفته بود ک فقط کم مونده بود کل موها خودشو بکنه مادربزرگم بهش گفت شاید یکی برات دعا گرفته چون هرچی قرص می‌خورد و دکتر میرفت خوب نمیشد بابام براش نوبت ام آر آی گرفته بود دیگ 

دیگ از ناچاری رفت پیش یکی بهش گفت یه خانم همخون خودت واسه دخترت طلسم محبت و زبانبند قوی گرفته ولی دخترت یه مراقب داره دعا روش اثر نکرده چون اسم توام توش بوده رو تو اثر گذاشته و باید باطلش کنی اون شخص حتی گفت هیچ پولی نمیخوام و برات باطلش میکنم چندروز بعدش سردرد مامانم کامل خوب شد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
باید سپرد به خدا اینجور آدمارو  خاله من اومد خاستگاریم واسه پسرش من قبول نکردم  بعد از چ ...

میگم که منم چون نمونه های مثل این پیش اومده برام اعتقاد پیدا کردم شدید

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
میگم که منم چون نمونه های مثل این پیش اومده برام اعتقاد پیدا کردم شدید

ولی من بازم به دعا و طلسم اعتقاد ندارم ولی ب موکل و همزاد و چشم زخم چرا

جدیی؟

آره

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️