2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی که به سنگینی و طلسم و این چیزا باور دارن بیان یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 4435 بازدید | 52 پست

منم نه خودم نه خانوادم اعتقاد نداشتیم

الانم بگم مامانم مسخرم میکنه

ولی من الان خیلی اعتقاد پیدا کردم چئن چندجا نمودشو دیدم

ادم حس میکنه طبیعی نیست

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
کاش به پایان برسید این انتظار

انشاالله که به زودی مامان میشیم جفتمون

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نه خودم نه خانوادم اعتقاد نداشتیم الانم بگم مامانم مسخرم میکنه ولی من الان خیلی اعتقاد پیدا کر ...

من یه شب خواب دیدم یه نفر داشت با یه لحن و لهجه ای ک اصلا نشنیده بودم اتفاقات فردا رو برام میگفت خیلی صداش نزدیک بود انگار تو گوشم بود من تو بیداری اون حرفارو نمیفهمیدم ولی تو خواب همه حرفاش رو فهمیدم ولی انگار چشمام باز بود داشتم می‌شنیدم خیلی اذیت میشم چن شبه هرشبم قران میزارم بالا سرم 

دعای آبی دجانه صغیر نوشتم و همیشه همراهمه چن روزه دیگ اذیت نمیشم امیدوارم دائمی باشه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
4ساله

همه درمانارو پیش گرفتین مثلا ای وی افو اینا

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
انشاالله که به زودی مامان میشیم جفتمون

خدا از دهنت بشنوه

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
من یه شب خواب دیدم یه نفر داشت با یه لحن و لهجه ای ک اصلا نشنیده بودم اتفاقات فردا رو برام میگفت خیل ...

من یه مدت خوابم بد شده بود و تا صبح 100 بار بیدار میشدم یعنی یهو میپریدم همش انگار بیدارم میکنن و خوابای بد خیلی میدیدم همش میرفتم روانپزشک

یکی بهم گفت حرز امام جواد بگیر اذیتت نکنن ازوقتی گردنم کردم همون شب اول تا صبح تخت خوابیدم نه خواب بد دیدم نه بیدار شدم

تا دومماه اینا خوب بود بعد رفتم باهاش حمام یادم رفت دربیارم خیس شد ولی جوهراش قاطی نشد

بعد اون دیگه کار نکرد نمیدونم خیس بشه باطل میشه یا نه 

منم پول دستم نبود دوباره بگیرم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
همه درمانارو پیش گرفتین مثلا ای وی افو اینا

هرجا رفتیم گفتن سالمید

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
من یه مدت خوابم بد شده بود و تا صبح 100 بار بیدار میشدم یعنی یهو میپریدم همش انگار بیدارم میکنن و خو ...

اره میگن حرز امام جواد نباید خیس بشه 

من حرز ابو دجانه خودم نوشتم با رعایت آدابش

عزیزم زندگی من بدون مشکل نبوده و درک میکنم که مشکلات هستن ولی منظور مت سنگینی هستش مثلا اینکه خونه ب ...

من چون خودم یک درصد به طلسم معتقد نیستم و واقعا مسخره هست و با روان آدما بازی میکنند و انسان ناخودآگاه از ناچاری میپذیرع و تمام افکار می‌ره سمت همین طلسم ها و اتفاقاتی که در گذشته شاید به چشم نمیومده و عادی بوده الان بزرگ دیده میشن ،سوره بقره توی خونه بزار پخش بشه 

اگر خودتون هم حال هیچ کاری ندارین شاید کم خونی دارین یا تیروئید 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
من چون خودم یک درصد به طلسم معتقد نیستم و واقعا مسخره هست و با روان آدما بازی میکنند و انسان ناخودآگ ...

من کم کاری تیروئید دارم ولی اون به هم ریختگی خونه رو مثال زدم😂😂اتفاقا همیشه مرتبه 

نمیدونم چجوری منظورمو برسونم منم اعتقاد نداشتم و ندارم حتی دعا هم پیدا کردم تو خونه انداختم آب روون و سپردم به خدا ولی چن وقتی بود خیلی اذیت میشدم

و با یکی داشتم ازدواج میکردم اصلا خوب نبود مطمئن بودم اگه باهاش ازدواج کنم بدبخت میشم و جدا میشم و... ولی دهن بند شده بودم

از اون موقع ایمان اوردم

هیچکس حرفمو باورنمیکرد

به مامانم میگفتم نمیتونستم بگم نه میگفت حماقت خودتو گردن این خرافات ننداز

ولی من میخواستم بگم نه نمیتونستم واقعا دهنمو باز کنم

بعد ازدواج کردم مادرشوهرم گفت یکی از دوستای صمیمیم سرکتاب باز میکنه من فهمیدم کار خودش بوده

بعد شوهرم خیلی دوسم داشت با همه بدیاش و..

خواب بودیم یه چیزی دود میکرد پشت در اتاقمون پرسیدم گفت اسفند دود میکردم چشم نخورین

یهو شوهرم گذاشت رفت گفت نمیخام جدا شدیم

اره میگن حرز امام جواد نباید خیس بشه  من حرز ابو دجانه خودم نوشتم با رعایت آدابش

جدی؟؟؟

از جای معتبر شنیدی؟

و با یکی داشتم ازدواج میکردم اصلا خوب نبود مطمئن بودم اگه باهاش ازدواج کنم بدبخت میشم و جدا میشم و.. ...

خدا لعنتشون کنه ک با زندگی مردم این کارارو میکنن