2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی که به سنگینی و طلسم و این چیزا باور دارن بیان یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 4435 بازدید | 52 پست

درخواستمو قبول کن تا زاهنمایتون کنم

فرشتگان سابلیمینال هدف گذاری شمع تراپی  ممنونم از خدای خوبم واستادهای عزیزم که زاه زندگی کردنو بهم یاد دادن. فرشته میکاییل جبرییل ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید چکار کنم من هرروز قران میخونم هر روز اسفند دود میکنم و میزارم اذون پخش بشه تو خونه دیگ چکار کن ...

این چیزا تاثیر ندارن

یه روش دیگه هس از یه خانومی یاد گرفتم.حوصلم نمیکشه بنویسم توضیح بدم درموردش

باید چکار کنم من هرروز قران میخونم هر روز اسفند دود میکنم و میزارم اذون پخش بشه تو خونه دیگ چکار کن ...

باید کل این حرفا رو بریزی دور. اگه اعتقاد قلبی به قدرت خدا داری اصلا نیازی نیست اذان پخش کنی و ازین کارا. 

خدا همه جا هست و چیز دیگه ای به اسم طلسم و جادو وجود نداره 

باید کل این حرفا رو بریزی دور. اگه اعتقاد قلبی به قدرت خدا داری اصلا نیازی نیست اذان پخش کنی و ازین ...

اخه توب قرآنم راجب طلسم هست

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
من ب دعا برای دیگران اعتقاد ندارم اصلا ب دعاگو اعتقادی ندارم  ولی به موکل هایی ک فالگیرها احضا ...

الان خیلی کمن فاللگیرایی ک احضار میکنن الکی نیست ک احضار کردن

سنگینی روی خونه اون میفته نه شما 

با شما اصولا کاری ندارن 

خونتو بگرد ریز ب ریز

حتی بین رخت خوابات وقتی خواستی گرد گیری کنی

اگه چیزی پیدا کردی ک اونه وگرنه سوره بقره هر روز پخش کن خونت سبک شه

مرسی بله من شنیدم سوره بقره پخش بشه تو خونه سرکه و نمک اسپری کنیم

تا ۴۰روز
 ۱سوره جن 
آیه ۱۰۳آل عمران ۱۴مرتبه 
آیه ۱۱مائده ۱۴مرتبه 
۱۴فلق
۱۴ناس 
هدیه ۱۴معصوم
۰۷:۴۵ بعدازظهر

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

عزیزم قرار نیست زندگی و حس و حال آدم همیشه یکنواخت باشه گاهی کم و زیاد پیش میاد 

وچون مشکل براتون پیش اومده حساس شدی و همه چیز رو داری به هم ربط میدی

چیزی رو به خودت تلقین نکن 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩

من پیامشو کپی کردم ساعت پیامشم هست

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
الان خیلی کمن فاللگیرایی ک احضار میکنن الکی نیست ک احضار کردن سنگینی روی خونه اون میفته نه شما  ...

اخه میدونی من اصلا به این چیزا اعتقاد نداشتم خب ولی چن وقته وقتی تنهام انگار یکی توی خونه پیشمه 

اصلا از روی ترس نمیگم چون من تقریبا همیشه تنهام تو خونه ولی تازگیا اینطور شدم و چن شبه انگار یکی میشینه رو گردنم و تا خفه شدنم پیش میرم جوری که شوهرم میگه ب زور بیدارت میکنم نفست انگار بالا نمیاد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
عزیزم قرار نیست زندگی و حس و حال آدم همیشه یکنواخت باشه گاهی کم و زیاد پیش میاد  وچون مشکل برا ...

عزیزم زندگی من بدون مشکل نبوده و درک میکنم که مشکلات هستن ولی منظور مت سنگینی هستش مثلا اینکه خونه به هم ریخته باشه یه چیز طبیعیه ولی اینکه نتونی اون به هم ریختگی رو درست کنی یه چیزایی مثل این

منم نزدیکه چهارساله اقدامم😢

کاش به پایان برسید این انتظار

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
اخه توب قرآنم راجب طلسم هست

قرآن با قصه ها مفاهیم رو بیان کرده اونجا که قصه عصا ها رو میگه که مار میشن و عصای موسی اژدها میشه و همه رو میبلعه منظورش این نیست که واقعا این چیزا هست.  اتفاقا میخواد بگه تنها قدرتی که وجود داره قدرت خداست.  شما اگه برای فرار از طلسم برید قرآن بخونید و ازین کارا در حقیقت دارید میگید همچین قدرتی وجود داره. 

البته این نظر منه