2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم بهترین حالتش اینه از فروشگاه های مخصوص خرید کنید 

چیزی به اسم فروشگاه مخصوص سلیاک نساختن به خدا بدبخت ترین مریضا همینان که خیلی هم بیچارن کسی به فکرشون نیست که محصولات متنوع درست کنه به خدا ما همه آدمیم مثل آدم های سالم دل داریم 

آزمایشام کلا بالاست و مشکوکه دیگه جواب قطعی بعد عید میاد دو ماهی میشه دارم مثل بدبختا زندگی میکنم

انشالله که برای شما هم اشتباه شده باشه ولی آنقدر ناراحت نباش مشکوک به سرطان که نیستی فقط باید رژیم غذایی داشته باشی متشکر نباش عزیزم

میدونم سخته ولی آنقدر ناراحت نباش نون و کیک و خمیر پیتزا سلینو که خوبه قسمتش هم مناسبه با آرد سلینو ...

میدونم ولی هیچ چیزی مثل زندگی سالمش نمیشه به خدا جرعت نمیکنیم خونه کسی بریم از ترس

میدونم ولی هیچ چیزی مثل زندگی سالمش نمیشه به خدا جرعت نمیکنیم خونه کسی بریم از ترس

منم یه سال رژیم گرفتم بعد کرونا حساسیت به گلوتن پیدا کردم و خیلی اذیت شدم کاملا درکت میکنم 

ان شالله که همه سلیاکیا خوب بشن واقعا خیلی سخته من خودم دوسال درگیرش بودم واز همه چی محروم خداروشکر ...

خدا به دلت نگاه کرده خداروشکر بکن  خیلی خدا دوستت داشته انشالله که همیشه سالم باشید چی میشه جواب آندوسکوپیه منم خوب باشه ولی خدا منو دوست نداره

همه نوع نونی  هیچ خوراکی  شیرینی شکلات  ادویه ها تقریبا  کلا گندم و جو آرد ن ...

خیلییی سخته🥲

وقتی بچهای دیگه لقمه نون و چیزای دیگه میخورن اینقد با حسرت نگاهشون میکن دلم براش کباب میشه💔

انشالله که برای شما هم اشتباه شده باشه ولی آنقدر ناراحت نباش مشکوک به سرطان که نیستی فقط باید رژیم غ ...

آره درسته خداروشکر از اون لحاظ ولی بخورم خدای نکرده اونو هم میگیرم خب الان چجوری یه ادویه بگیرم بفهمم داره یانه والله نمیشه

خدا به دلت نگاه کرده خداروشکر بکن  خیلی خدا دوستت داشته انشالله که همیشه سالم باشید چی میشه جوا ...

نه عزیزم مگه میشه خدا بنده شو دوست نداشته باشه ان شالله که مال شماهم اشتباه شده باشه شماهم سالم باشید

چیزی به اسم فروشگاه مخصوص سلیاک نساختن به خدا بدبخت ترین مریضا همینان که خیلی هم بیچارن کسی به فکرشو ...

من خودم خیلی نمیشناسم این بیماری رو 

ولی شوهر خاله همسرم همین بیماری رو داشت 

یه بار خاله همسرم تعریف میکرد که اینترنتی از یه فروشگاهی خرید میکنن و همه چیز داره