2777
2789
خیلییی سخته🥲 وقتی بچهای دیگه لقمه نون و چیزای دیگه میخورن اینقد با حسرت نگاهشون میکن دلم براش کباب ...

چند سالشه 

به خدا دلم کباب شد براش من خوب میفهمم چون منم با حسرت نگاه میکنم مردم رو دلم آتیش میگیره براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برات به خدا میفهمم چی میگی تا خودت این دردو نکشی هیچکسی رو درک نمیکنی 

خدانکنه واقعا خیلی سخته اطرافیان به من میگفتنحالا یه نونه نخور مگه چی میشه ولی نمیدونستن ما از همه چی محرومیم با دوستام میرفتم بیرون نمیتونستم هیجی بخورم باید همه چیز همراهم میبردم با خانوادم حتی نمیتونستم برم کافه یه بستمی بخورم 

آره درسته خداروشکر از اون لحاظ ولی بخورم خدای نکرده اونو هم میگیرم خب الان چجوری یه ادویه بگیرم بفهم ...

نه بابا از این فکرت نکن خدارو شکر سالم و سلامتی ، حالا شاید مقدونی و این به صراحت باشه ما که خبر نداریم جالبه بدونید من تنبلی تخمدان داشتم بعد رژیمم رفتم آزمایش هیچ خبری از تنبلی یا حتی کوچکترین مشکل هورمونی نبود دکتر کلی تعجب کرد، این گلوتن بخش زیادیش طبیعی نیست با اصلاح ژنتیکی گلوتن گندم رو بیشتر کردن و تو ماکارونی که اصلا گلوتن صنعتی هم بهش اضافه میکنن 

ادویه تازه بگیر خودت آسیاب کن تقریبا همه چی رو میتونی این کار رو بکنی 

خدانکنه واقعا خیلی سخته اطرافیان به من میگفتنحالا یه نونه نخور مگه چی میشه ولی نمیدونستن ما از همه چ ...

آره به خدا میدونم چی میگی همه بهم میگن مگه چی نمیتونی بخوری یه نونه دیگه به خدا یه جشن خانوادگی نمیتونم برم یه جشنم نمیشه باید با حسرت بری و بیا

نه بابا از این فکرت نکن خدارو شکر سالم و سلامتی ، حالا شاید مقدونی و این به صراحت باشه ما که خبر ندا ...

درسته حرفات اما خب بلاخره مجبور میشی مهمونی بری دیگه با ترس و لرز و هزار تا بدبختی 

تهران باید فروشگاه داشته باشه مخصوص سلیاکیا ولی متاسفانه چیزاشون گرونه

آره قیمتاش بالاست خب توانایی خریدشم باید داشته باشیم عقده این رو دارم که برم نانوایی نون بخرم داغ داغ بخورم شده بزرگترین رویام نون ساده همونایی که همه میخورن