liiiiiliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 35 عنوان محبی یا سرکارات 105 بازدید | 14 پست سلام خانما برای عمل بینی محبی خوبه یا سرکارات؟ یا افلاکی؟ دیروز | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liiiiiliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 35 من محبی عمل کردم راضی بودی عزیزم؟ بینیت چه تایپی بود؟
liiiiiliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 35 هیچکدوم فرزام کاراشون نیمه فانتزی هست ؟ من کاملا طبیعی میخوام واسه همین گفتم محبی و سرکارات
دخترشهرمهربونی عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 643 راضی بودی عزیزم؟ بینیت چه تایپی بود؟ گوشتی .رفته بودم بخیه باز کنم شنیدم میگفتن دیگ گوشتی عمل نمیکنه . راضی ام چون راحت دیگ میتونم نفس بکشم. بینی خودمم نقص چندانی نداشت ، ولی انحراف داشت نمیتونستم نفس بکشم
liiiiiliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 35 گوشتی .رفته بودم بخیه باز کنم شنیدم میگفتن دیگ گوشتی عمل نمیکنه . راضی ام چون راحت دیگ میتونم نفس بک ... مبارکت باشه گلم اره فک کنم منم شنیدم، بینی من ترکیبی هست هم گوشتی هم استخونی، میگم طبیعی عمل کرده؟ جسارتا کل هزینه هات چقدر شد؟
دخترشهرمهربونی عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 643 کاراشون نیمه فانتزی هست ؟ من کاملا طبیعی میخوام واسه همین گفتم محبی و سرکارات منم طبیعی میخواستم ، براش توضیح دادم چجوری میخام، نمیدونم سبک بینیم فانتزیه یا نیمه فانتزی ولی به صورتم میاد
liiiiiliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 35 منم طبیعی میخواستم ، براش توضیح دادم چجوری میخام، نمیدونم سبک بینیم فانتزیه یا نیمه فانتزی ولی به صو ... کارای محبی که کلا طبیعی هستش ریسک نمیکنه که یوقت به چهره نیاد سرکارات هم همینه فقط تبلیغات نداره واسه همین میترسم وقت بگیرم
دخترشهرمهربونی عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 643 مبارکت باشه گلم اره فک کنم منم شنیدم، بینی من ترکیبی هست هم گوشتی هم استخونی، میگم طبیعی عمل کرده؟ ج ... ببین هزینه ها همش از قبل مشخصه، برای ازمایش و قرص و چسب بعدشم من یکی دو تومن هزینه کردم.کلا شد ۵۳
liiiiiliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 35 ببین هزینه ها همش از قبل مشخصه، برای ازمایش و قرص و چسب بعدشم من یکی دو تومن هزینه کردم.کلا شد ۵۳ ۵۳؟؟ منظورت ۱۵۳ هست فک کنم
liiiiiliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 35 من چند سال پیش عمل کردم اهان چون گفتی رفته بودم بخیه هامو بردارم فک کردم تازه عمل کردی، الان بالای ۱۱۰ هست عملشون
دخترشهرمهربونی عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 643 اهان چون گفتی رفته بودم بخیه هامو بردارم فک کردم تازه عمل کردی، الان بالای ۱۱۰ هست عملشون می ارزه دیگ پیش همین دکترای خوب ک گفتی عمل کنی ، چهرته و غیر قابل تغییر.
liiiiiliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 35 می ارزه دیگ پیش همین دکترای خوب ک گفتی عمل کنی ، چهرته و غیر قابل تغییر. درستهممنونم که جوابمو دادی ♥️