2777
2789

ببین موسیقی ریاضی بازی فکری بازی های دو نفره تمرکز هم تو نت هست و اینکه در کنارش انقد  درگیر املا و مشق و اینا نباش همین که یاد بگیرع کافیه حتی بچه های بیش فعال هم کم کم آروم میشن تا ده سال اونجورین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میخواد بره بیرون بگرده از اول سال تا الان فقط یه خط املا نوشته تمام کتاباش سفیده تو خونه م با گر ...

هرچی بگی حق داری😔😔😔

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

منم گاهی همین فکر میکنم بچه من اس آی دی و بیش فعالی داره گاهی میگم کاش یه شب میخوابیدیم و دیگه بیدار نمیشدیم دارو و اینا اثر نداشته براش

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

من هیچ وقت اهل برچسب زنی بدون دیدن مراجع نیستم لطفا بچه رو پیش یک مشاور خوب ببرین این بچه اضطراب بالایی داره از سبک صحبتتون مشخصه خودتون هم اضطرابتون بالاس و احتمالا ریشه اضطراب این بچه رفتارهای خود شماست لطفا آروم باشید و یک مشاور خوب پیدا کنید

ممنونم ک اومدین باهام حرف زدین حالم واقعا خیلی خیلی بد بود 

منم پسرم کلاس دومه .هر رووووز میرم مدرسه. چون. ن میشینه ن ساکته .ن درس میخونه ن تمرکز داره ..کارم گریه و رفتن پیش مشاوره های مختلفه . میگن هیچیش نیس کلا بچه شیطونیه  ولی معلمش گفت امسال قبولش نمیکنم باید دوباره دوم بخونه 😐 اگر. سالمه خداروشکر کن ... بسپار به زمان بزرگ بشن انشالله بهتر میشن

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

خدا نکنه از خدا بخواه ک کمکت کنه آروم بشه پسرت تازه میگی ۶سالشه ن واسه خودت ن واسه پسرت مرگ آرزو نکن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من هیچ وقت اهل برچسب زنی بدون دیدن مراجع نیستم لطفا بچه رو پیش یک مشاور خوب ببرین این بچه اضطراب بال ...

اره درست میگید همش فک میکنه من میرم ولش میکنم منم اضطراب جدایی از اونو دارم یک لحظه نمیتونم چشم ازش بردارم

خدا نکنه از خدا بخواه ک کمکت کنه آروم بشه پسرت تازه میگی ۶سالشه ن واسه خودت ن واسه پسرت مرگ آرزو نکن ...

خیلی پشیمونم خیلی ولی خدا خودش میدونه ک چقد عاشقشم زندگی بدون اون رو حتی تصورم نمیتونم بکنم

خیلی پشیمونم خیلی ولی خدا خودش میدونه ک چقد عاشقشم زندگی بدون اون رو حتی تصورم نمیتونم بکنم

میفهممت قشنگ عزیزم این روزا هم‌با همه سختی و قشنگیش میگذره برات از خدا آرامش آرزو میکنم 🤲

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اره درست میگید همش فک میکنه من میرم ولش میکنم منم اضطراب جدایی از اونو دارم یک لحظه نمیتونم چشم ازش ...

این اضطراب جدایی رو اگه الان درمان نکنی مشکلش بیشتر میشه بزرگتر شه تبدیل میشه به عدم استقلال و تمایز نایافتگی...باور کن کار سختی نیست درمانش فقط یک مشاور خوب و ده جلسه درمان لازم داری.

نمیدونم چرا هیچی تو زندگی من نرمال نیست هررر چیزی ک واسه بقیه عادیه واسه من با هزار بدبختی بدست میاد ،خدا میدونه چقد بدبختی کشیدیم تا خدا این پسرو بهمون داد بعدش. یک کلمه حرف زدنش واسه مون ارزو بود الان عادی شدنش واسم شده ارزو

فقط میخواد بره بیرون بگرده از اول سال تا الان فقط یه خط املا نوشته تمام کتاباش سفیده تو خونه م با گر ...

با بازی بگو بنویسه

اون بگه شما بنویس

این جور بچه ها خیلی باهوشن اتفاقا

من متخصص نیستم ولی خودمم بچه دارم.از حرفات مشخصه بچت هیچ موردی نداره فقط اضطراب بالایی داره.این اضطراب هم از شما بهش منتقل میشه چون بچتو نرمال نمیبینی و همین اضطراب باعث ناآرامی فرزندت میشه.

مادر مهربون شما اول استرس و اضطراب خودت باید درمان بشه.بچت هیچ مشکل خاصی نداره