2777
2789
تمام زندگیمه اصلا نمیدونم چرا همچین حرفی زدم

ادم کم‌میاره مگه رباته خسته میشه گاهی ی حرفای میزنه ک خودش هم بعد هزاربرابر پشیمون میشه خودتوسرزنش نکن 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

قبل بدنیا آوردنش باید از خودت می‌پرسیدی: آیا من توانایی بزرگ کردن و تربیت یه بچه انسان رو دارم یا نه؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

خب عزیزم یکسال زود رفته مدرسه بعد توقع داری 

یبعضی از بچه کلا دبر حرف میزنن پسرعمو ها من همینطور بودن میگم پسر عمو فکرنکنین الان بزرگن الان کلاس دوم هست

اصلا حرف نمیزدن دوتا برادر نیمه اولم بودن دیدن تو مدرسه تلاشی ندارن جفتشون بااصرار خانواده کلاس اول دوبار خوندن الان بلبل شدن اگ دیدی پیش رفتی نمیکنه تو دسترس حرف زدن برا درس مشکل خورد با اصرار خودتکلاس اول بزار دوبار بخونه خیلی اثر داره اصلا از اینک دوبار خونده خجالت نکش مایوس نشو واقعا کارسازه آینده ساز

زندگی هیچ وقت به وفق مرادم نبود.....    
من‌پسر اولم سندرومه دانه یکلمه حرف نمیزنه ۵سال ونیمشه سکوت و سکوت وسکوت 😐ای کاش فقط حرف بزنه  ...

ما تا چند سال فک میکردیم اوتیسمه ،ولی دیگه اوتیسمش رد شد الانم حرف میزنه ولی این بچه یک لحظه نمیشینه تو مدرسه ،یه چن روز خوبه ولی باز دوباره شروع میکنه

دکتر گفت این خودش انتخاب میکنه ک اینجوری رفتار کنه اخه همه جا اینجوری نیست میگفت بیش فعال نیست

نظر دکتر را قبول ندارم. انتخابی نیست. ممکن هست طیف آسپرگر خفیف باشه. این بچه ها به محرک های مختلف خیلی حساس هستند. مثلا ممکن هست یک صدای خاص یا حتی فرم صندلی یا شلوغی اتاق و چیزی که در معرض دیدشون هست، و برای ما کاملا نرمال هست اذیتشون کنه و باعث نا آرامی بشه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عزیزم میفهمم چی میگی 

از حرف خیلی ها ناراحت نشو چون معمولا بچه ندارن واحساسی حرف میزنن 

منم دو تا بچه دارم پسرم ماشاالله خیلی شیطون یعنی اگه حتی یه لحظه بشینه همشم اون یکی رو انگول میده صداش در بیاد 

منم کم میارم همش با هم کتک کاری جیغ دعوا 

درسته مادریم ولی انسانم هستیم 

انسانم کم میاره .

دکتر به سما گفته پیش فعال نیست؟

با چند تا مشورت کنید به هر خال باید دنبال راهکار باشید 

واینکه اگه میتونید یا کسی رو دارید کمی به خودتون استراحت بدبد قطعا ما مادرا هم افسرده هستیم 

من‌پسر اولم سندرومه دانه یکلمه حرف نمیزنه ۵سال ونیمشه سکوت و سکوت وسکوت 😐ای کاش فقط حرف بزنه  ...

عزیزم یک سوال چون تو سایت عمومی گفته شد میپرسم

پسرتو ک سندروم داره تو غربالگری مشخص نشد  

خب عزیزم یکسال زود رفته مدرسه بعد توقع داری  یبعضی از بچه کلا دبر حرف میزنن پسرعمو ها من همینط ...

ب معلمش گفتم بندازش میگه این مشکل یادگیری نداره ک بندازمش درساشم بلده

ب معلمش گفتم بندازش میگه این مشکل یادگیری نداره ک بندازمش درساشم بلده

خب غمت چیه دیرتر خرف بزنه چی میشه😅بهش تخم کبوتر بده یعنی قول میدم اونقدر بحرفه کر بشی 

عزیزم یک سوال چون تو سایت عمومی گفته شد میپرسم پسرتو ک سندروم داره تو غربالگری مشخص نشد   &nbs ...

نه عزیزم مشخص نشد هم‌سونو ان‌تی هم سه بعدی هم ازمایشای غربال کاملا نرمال اما خواست خدا بود ک‌بیاد من ناراحت نیستم از وجود فرزندم خداروشکر میکنم 

اما حرف نزدنش برام دغدغه شده حداقل بتونه بفهمونه نیازشو ک با اشاره میفهمونه خب خیلیا متوجه نمیشن

البته ک‌من میفهمم بالاخره بچمه اشناهستم با رفتارو حرکاتش

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
بردیمش متخصص گفت عدم تمرکز داره ده تا امپول سیتی کولین بهش داده 

منم پسرم خیلی دیر حرف افتاد الانم که شش سالشه تو حرف زدن کم میاره و کلماتو درست بیان نمیکنه 

و فوق العاده شیطون یعنی مادرمم مسئولیتشو به عهده نمیکیرع میگه میترسم طوریش شه .منم کم میارم داد میزنم تمام زندگیم وقف اینا کردم البته که وظیفه مه ولی به هر حال ما هم انسانبم 

ببین من خودم یه تایمی کلاس ورزشی نوشتم انرژیش تخلیه شه خوب بود 

و اینکه برای تمرکز بهت موسیقی رو پیشنهاد میدم هیلی موثره