2777
2789

خدانکنه بچس اینجوری نگو

بچه منم ماشالا پرجنبوجوشه توهرشرایطی باهاش کنار میام ک ازالان توزندگیش احساس ناراحتی نکنه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت حق داری مردن بخوای اما بچتو نه....خجالت بکش خب بچس دیگه مگه مثل تو زن گنده اس بشینه یه جا ....طاقتشو نداشتی بدنیاش نمیاوردی براتون دعوتنامه که نفرستاده ...همه آدما تو بچگی شیطنت میکنن

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 

پسر من سه سالشه ماشاالله مثل رادیو می مونه همش در حال حرف زدنه و سوال پرسیدن باید صبر و تحمل تو بالا ببری

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
باهاش بازی کن  از رفتاراش بگو ی کن منم پسرم تو شیش ساله

فقط میخواد بره بیرون بگرده از اول سال تا الان فقط یه خط املا نوشته تمام کتاباش سفیده تو خونه م با گریه مشقاشو مینویسه

من‌پسر اولم سندرومه دانه یکلمه حرف نمیزنه ۵سال ونیمشه سکوت و سکوت وسکوت 😐ای کاش فقط حرف بزنه 

برعکس‌پسر دومم اینقد حرفففففف میزنه بجایی ۳نفر  خداروشکر

درکت‌میکنم هرجیزی متعادلش خوبه

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا