2777
2789
عنوان

گوش پسرم نمیشنوه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 51 پست
من ترسیدم واای خدا چقدر ویروس آخه خداا🥺🥺🥺😭😭😭

یعنی من دوماه بود ب نوبت گرفتیم دیونه شدیم بد دردیه دو هفته هم طول میکشه تا خوب بشی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموکسی کلاو آنتی بیوتیک قطعی گوش درده . خوب میشه .الان التهاب داره

اره دکترم همینارو گفت. از دیشب داروهاشوشزوع کرده ..اموکسی کلاو .ایبوبروفن. اسپری کلاماریس ونئوتادین داده دکتر.اینا برای گوشه؟

اره دکترم همینارو گفت. از دیشب داروهاشوشزوع کرده ..اموکسی کلاو .ایبوبروفن. اسپری کلاماریس ونئوتادین ...

نئوتاپین برا حساسیته 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
باید ببری گوش و حلق و بینی اصلا هم نترس درمان میشه الان عفونت داره و طبیعیه

برذم متخصص کودکان که خیلی معروفه.دکتر بیژن غفوریان .فقط دارو داد گفت تا دوشنبه بخوره بعد ببز شنوایی سنجی 

برذم متخصص کودکان که خیلی معروفه.دکتر بیژن غفوریان .فقط دارو داد گفت تا دوشنبه بخوره بعد ببز شنوایی ...

نگران نباش انجام بده فقط هم انرژی مثبت بفرست 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
برذم متخصص کودکان که خیلی معروفه.دکتر بیژن غفوریان .فقط دارو داد گفت تا دوشنبه بخوره بعد ببز شنوایی ...

خیلی زوده باید دو سه هفته از اتمام مریضی بگذره بعد بره شنوایی سنجی 

گوش بعد از عفونت یمدت کوتاه فشار داره