بچهها پسرم سرما خورد وگوش دردداشت.. هردکتری بردیم داروداد ولی خوب نشد. تا چند روزه صداش میکنم نمیشنوه .برذیم پیش دکتر غفوریان متخصص کودک بهشداروداده .. اموکسی کلاو و یه اسپری تو بینی. بچم نمیشنوه دارمدیوونه میشم
پسرم منم ۴ سالشه شنواییش کم شده بردم شنوایی سنجی گفت گوشاش ملتهبه و مایع گوش میانی داره، شنوایشش ۱۵-۲۰ درصد کم شده دکتر آموکسی کلاو و چندتا اسپری داده تازه شروع کردم
عزیزم گوش پسرت درمان شد؟ شنواییش برگشت؟ پسرم منم ۴ سالشه شنواییش کم شده بردم شنوایی سنجی گفت گوشاش ...
سلام عزیزم من بردم پیش دکتر غفوریان بهم یه فگقطره داد اونو انداختم بچم گوشاش شنوا شد.. بیژن غفوریان تو مرزداران. سرچ کن ببر پیش ایشون .. اصلا هر وقت خدایی نکرده مریض شد ببر پیش ایشون .. ساعت ۵ به بعد هست
بچه ها موقع سرماخوردگی بخصوص اگر متعدد سرما بخورن ودارو استفاده کنم این حالت پیش میاد فقط چون پرده گوش کشیده میشه در این حالت مراقب باشید صدای خیلی بلند ایجاد نشه یا وسیله ای توی گوشش نکنه. داروهاشو به موقع مصرف کنه. این مساله شایع هست فقط مراقب باشید .طفلی بچه نمیشنوه یه وقت سرزنشش نکنید چون انگار تو آب هست شنواییش این طوری میشه.