2777
2789
عنوان

گوش پسرم نمیشنوه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این ویروس عفونت برای هر بدن متفاوته بعضی گوشاشون بعضی چشماشون بعضی لوزه هاشون نگرانیم نداره اصلا داروهاشو بده خوب میشه انشالله

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

ببین عزیزم یه‌ویروسه‌حدیده‌ک گلو انقده عفونت‌میکنه‌ک میزنه بگوش من مامانم‌دوروز دیر رفت‌دکتر چرک خشک کن‌ سفیکسیم خورد‌اثر نکرد‌رفت‌دکتر‌ ۸تا امپول سفتریاکسون بهش داد پرده گوششم در اثر. عفونت سوراخ شد 

اینارو نگفتم بترسی 

تا فردا دارو بهش بده اگ بهتر نشد 

ببرش متخصص گوش و حلق و بینی 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

نشنیدنش بخاطر عفونت زیاده و مقطعی هس سریعا باید درمان شه،بدلیل عفونت شدید احتمالا سوراخ شدن پرده گوش وجود داره ،عفونت زیاد اگه باشه باید عفونت گوش تخلیه بشه.موقع حمام کردن یه مقدار وازلین به گوش بمالید تا آب داخل گوش نره و بدتر نشه .اگه درمان دارویی جواب نگرفتین حتما باید عفونت رو تخلیه کنن

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

خب احتمالا به شستشو نیاز داره یااینکه عفونت گوش وگلوش زیاده داروهارو مصرف کنه خوب میشه

اره .دارم گریه میکنم ..واقعا خوب میشه؟چند وقت باید بگذره.. شما تجربه داشتید؟

عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی حتما جدی بگیر در اولین فرصت ببرش متخصص حلق و گوش و بینی . حتما نوار گوش بگیر. اگر یک درصد سادن باشه گلدن تایم ۴۸ ساعته داره. باید تزریق بکنه. انشاءالله که چیز مهمی نیست ولی اگه نمیشنوه تمام احتمالات رو در نظر بگیر

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی