2777
2789

اگر بخوایم پرینت بگیریم ریزمکالمات و پیام ها از چه مدت قبل رو میدن؟

و سوال بعد اگر سیمکارتی ک ب نام خودمون هست رو بسوزونیم بازم میشه پرینتشو گرفت یانه

میشه سیمکارت و شماره ای ک بناممونه رو از مالکیت خودمون در بیاریم و دگ نشه پرینت گرفت؟

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟

ریز مکالمات فقط به خود شخص میدن اگر مال خودته نمیخوای کسی بگیره و مشکلی پیش بیاد برو سریع الان از ایرانسل من همون خطت از حسابت خارج کن چند روز طول مبکشه فک کنم حضوری بری ۲۴ ساعت با مای ایرانسل ۴۸ یا ۷۲ساعت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریز مکالمات فقط به خود شخص میدن اگر مال خودته نمیخوای کسی بگیره و مشکلی پیش بیاد برو سریع الان از ای ...

از حسابم خارج کنم یعنی دگ شمارش براخودم نیس؟

اگ حضوری برم بسوزونم چی

میشه پرینت گرفت یا نه

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
عزیزم اگه کسی شکایت کنه حتی اگه بسوزونیش دوباره صادر میکنن و ریزمکالماتو میگیرن،من خودم از شوهرم شکا ...

وای خب چجوری میشه کلا پرینت نگیرین

میشه از اسم خودم خارج کنم؟

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
از حسابم خارج کنم یعنی دگ شمارش براخودم نیس؟ اگ حضوری برم بسوزونم چی میشه پرینت گرفت یا نه

فردا صبح برو از حسابت خارج کن با کارت ملیت بعد ۲۴ ساعت از حسابت خارج میشه بعد یک ماه هم کلا از مالکیتت در میاد اگرم کسی تو همین یکی دو روز بعد خارج کردن بخواد بگیره فقط با حضور خودت و کارت ملی خودت میتونه اونم با پرداخت پول بعدم برو فردا خارج کن بعد اگر شوهرت بابات یا هر کسی گفت بگیر یک مدت خودت بزن به مریضی اینا هی امروز فردا کن تا خارج شه اگر مشکل خانوادگی  زیاد بزرگ نیست کار به دادگاه شکایت نرسه حل میشه مگر اینکه مساله بزرگتری باشه اون وقت به قول اون کاربر چون تا یک ماه تو حسابت هست میتونن باز برش گردونن با حکم دادگاه اینا