2777
2789
عنوان

بچه یکی کمکم میکنه🥲🥲💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چت ساختگی بده؟مثلا بگم یکی بهم پیام بده بعد منم بلاک زدم اصلا جوابشو ندادم.تا شاید بفهمه کارش اشتیاه ...

اول باید بفهمی فازش چیه. میخواد مثلا بگه خیلی دختر دنبالمه یا داره منت میذاره ک خیانت نمیکنه یا صرفا میخاد بدونی ک اگ تو گوشیش دیدی جانخوری و درجریان باشی

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

اگه عقل داشت : بلاک + پاک کردنبعدم مثکه یه کرمی داره انقد دختر میریزه پی وی ش مگه کاورانسراست؟؟؟!!!

همین بخدا

اصلا حتی نمیدونم چجور با هرکدوم حرف میزنه

حس میکنم زیرآبی میره ولی ب رو خودش نمیاره🥲🥲💔💔

با من اصلا حرف بدی نزده

ولی میگم نکنه با کسی دیگ...

خب الان خوبه؟اینم میگ من ک باهاشون سرد حرف میزنم تو چرا حساسیمیگم حسودیم میشه خب

کات کن ببین کی گفتم ... حق داری حالت بد شه 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

خداروشکر خوشبخت باشید عزیزم❤️❤️خب چجور بفهمم چجور ادمیه؟همه اسکریناو نمیفرستنصفه میفرسته منم نمیفهمم

سلامت باسی

ایشالا هر چی خیره برات پیش بیاد

شوهر من همرو میفرستاد اصلا جوابشونو نمی‌داد یا در حد چند کلمه 

خب دیگه انقد آزادش گذاشته بودم اصلا سمت هیشکی نرفت هیج کسی رو هم نپذیرفت

اره دقیقامیگ من قرار با کلی آدم در ارتباط باشمتو چرا حساسی پس من نباید با مشاور شم؟؟

وا مگ اونا ک پیام میدن بهش ،برا مشاوره پیام میدن؟ بعدم بگو وقتی مشاور شدی اون موقع عادیه ک هرکسی بهت پیام بده الان فازت چیه ک از اینور خودت میای میگی از اونور خودت میپری ب ب من و میگی من حساسم و اینا 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

سلامت باسیایشالا هر چی خیره برات پیش بیادشوهر من همرو میفرستاد اصلا جوابشونو نمی‌داد یا در حد چند کل ...

عزیزم خدا حفظتون کنه برا هم

الان ایده ای واس. من داری شما🥲🥲

خیلی دارم اذیت میشم

۱ ماهه اشناییم