2777
2789
عنوان

خانوما دست دست اقا پسرا دست دست...

599 بازدید | 85 پست

پشت کنکوریم

کار مجازی پیدا کردم در آمدش خوبه میخام کار کنم بتونم کتاب بخرم و آزمون ثبت نام کنم

خرداد میخام ترمیم کنیم  سال بعد دی شرکت کنم کنکور؟

کسی تو‌شرایط من بوده؟؟ که راهنمایی کنه پشیمون نشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور کاری خیلی خوبه 

زیر نخلا 🏝  رقصیدیم تو جزیره اما  دیگه فردا  نیستی منو تنها میذاری پیش سنگا  میبینمت اون ور دریا  رفتی چرا اونور دریا🌊                                                                                                      من با حضور اقایون تو این سایت مشکلی ندارم ولی  با حضور این بچه مدرسه ایی ها چرا 🩴😤                                                      نی نی یار لطفا من نترکون فقط بهم اخطار بده 😠🟨

یکسال الکی خودتو معتل نکن 

خودت میدونی سال بعدم فرقی نداره الان تمام دانشگاه ها بدون کنکور میگیرن همه خالی هستن هر روز پیامک میدن که بیاید ثبتنام حتی خیلی از افراد سه چهارتا مدرک دانشگاهی دارن 

خی ساده ای اگر یکسال خودتو معتل کنی

استاتر الان داره با اهنگه خانما دست دست اقا پسرا دست دست میرقصه و کلا یادش رفته تاپیک زده 

زیر نخلا 🏝  رقصیدیم تو جزیره اما  دیگه فردا  نیستی منو تنها میذاری پیش سنگا  میبینمت اون ور دریا  رفتی چرا اونور دریا🌊                                                                                                      من با حضور اقایون تو این سایت مشکلی ندارم ولی  با حضور این بچه مدرسه ایی ها چرا 🩴😤                                                      نی نی یار لطفا من نترکون فقط بهم اخطار بده 😠🟨
یکسال الکی خودتو معتل نکن  خودت میدونی سال بعدم فرقی نداره الان تمام دانشگاه ها بدون کنکور میگ ...

خب دانشگاه های اینجوری خیلی مدرکشون معتبر نیس.و بازار کار براشون کمه.معدلم هم شده ۱۰ دوازدهم چیز خاصی قبول میشم؟ باقد ترمیم کنما😅